Filtre

Ridichi

Ridichea este o cultura de vreme rece. Cultivati ridichi primavara sau toamna pentru cea mai buna aroma si textura. Ridichile necesita 22-70 de zile pentru a ajunge in pragul recoltarii. In aceasta categorie veti gasi fungicide pe care le puteti folosi la ridichi!

Unul dintre cele mai importante lucruri de care trebuie sa tineti cont atunci cand aplicati fungicide la ridichi este dozajul recomandat de catre producator. Substanta pe care o folositi trebuie obligatoriu sa respecte dozajele recomandate de producator.

Aplicarea fungicidelor la ridichi nu se face niciodata inainte de a ploua sau dupa ce temperaturile de afara depasesc 25 de grade Celsius.

Un alt aspect important al aplicarii fungicidelor este ca acestea nu se utilizeaza niciodata in zilele in care vantul sufla puternic. Daca conditiile meteo sunt nefavorabile, iar vantul sufla cu putere in momentul aplicarii fungicidelor, acestea risca sa se imprastie in toate directiile.

In combinatie cu fungicidele aplicate la cultura de ridichi puteti folosi si un regulator de crestere Tron Ph care va va ajuta la aplicarea tratamentelor fitosanitare (Aplicarea produsului Tron pH se face inainte de aplicarea oricarui alt produs, agintand constant solutia).

Pentru mai multe detalii despre ingrijirea culturii de ridichi puteti accesa articolul nostru (click aici).