Anti muste

1 2
-1%
K-Othrine 7.5 Flow
-13%
K-Othrine SC 25 Flow 100 ml
-24%
Solfac Trio Ec 140
-20%
Solfac Trio Ec 140
-24%
Pachet Solfac EC 140 500 ml x 2 buc, 1 litru, Bayer
-21%
Solfac Combi Maxx
-18%
K-Othrine Sc 7.5
-9%
K-othrine SC 25
-18%
K-Othrine Partix
-35%
K-Othrine 7.5 Flow,
-39%
Solfac Trio EC 140, 10 ml_1
Insecticid Solfac Trio EC 140, 10 ml
17,90 Lei
29,50 Lei
-5%
Aqua K-Othrine EW 20
-14%
Insecticid Foval CE 100 ml
Insecticid Foval CE, 100 ml
42,99 Lei
49,98 Lei
-5%
Insecticid Foval CE
Insecticid Foval CE, 1 litru
189,99 Lei
199,99 Lei
1 2

Muste: cum sa scapi de ele cu insecticide Bayer

Mustele sunt insecte enervante, care pot transmite boli si pot deteriora alimentele. Ele sunt atrase de mirosurile puternice, cum ar fi cele de mancare, gunoi si excremente.

In Romania, mustele sunt o problema mai ales in timpul verii, cand temperaturile sunt ridicate si umiditatea este crescuta. In acest context, este important sa stim cum sa ne protejam de ele si cum sa le tinem departe de casele noastre.

Cum sa scapi de muste cu insecticide Bayer

Bayer ofera o gama larga de insecticide eficiente pentru combaterea mustelor. Aceste insecticide pot fi aplicate in interiorul si in exteriorul casei tale, pentru a te proteja de muste si pentru a preveni raspandirea bolilor.

Iata cateva dintre insecticidele Bayer care sunt eficiente impotriva mustelor:

Insecticid Quick Bayt 2EXTRA WG 10 este o momeala insecticida concentrata, destinata combaterii mustelor. Este un produs eficient si sigur, care poate fi utilizat in diverse medii, inclusiv ferme zootehnice, industria alimentara si gospodariile private.

K-Othrine SC 25 este un insecticid cu spectru foarte larg si eficacitate dovedita in distrugerea sistemului imunitar al tuturor insectelor daunatoare comune precum insecte zburatoare si taratoare, in special muste si tantari.

Formularea “Flow” ofera un raport optim intre eficacitatea biologica, remanenta si siguranta in aplicare (contine solvent intr-o cantitate neglijabila si nu este inflamabil). Are fotostabilitate mare, toxicitate foarte scazuta pentru vietuitoarele din zona unde este aplicat si este biodegradabil, nu pateaza, nu lasa urme vizibile dupa aplicare. Asadar, poate fi folosit atat la interior cat si la exterior.este un insecticid aerosol care poate fi folosit in interiorul si in exteriorul casei tale. Este eficient impotriva unei game largi de insecte, inclusiv muste, tantari, gandaci si furnici.

Solfac Trio Ec 140 este un insecticid pentru muste, capuse, gandaci, cu o eficacitate deosebita impotriva tuturor artropodelor, indiferent daca sunt insecte, centipede, milipede sau arahnide (muste, tantari, gandaci)/

Cand sa aplici insecticide Bayer impotriva mustelor

Pentru a obtine cele mai bune rezultate, este important sa aplici insecticide Bayer impotriva mustelor in momentele potrivite.

In interiorul casei tale, aplica insecticide Bayer in mod regulat, mai ales in lunile de vara.

In exteriorul casei tale, aplica insecticide Bayer in mod regulat, mai ales in zonele in care mustele sunt prezente, cum ar fi langa gunoi sau in gradina.

Sfaturi suplimentare pentru a te proteja de muste

Iata cateva sfaturi suplimentare care te pot ajuta sa te protejezi de muste:

Depoziteaza alimentele in recipiente inchise ermetic.

Pune gunoiul in cosuri inchise ermetic.

Curata si dezinfecteaza regulat zonele in care mustele sunt prezente.

Foloseste plase de tantari la ferestre si la usi.

Folosind insecticide Bayer si urmand aceste sfaturi, poti reduce semnificativ infestarea cu muste si te poti proteja de ele.

Pentru a afla mai multe despre insecticidele Bayer pentru muste, viziteaza categoria anti muste din site-ul nostru web. Aici vei gasi informatii utile si sfaturi practice, care te vor ajuta sa scapi de muste si sa te bucuri de o vara fara ele.