Filtre


Seminte gazon

1 2 3
-12%
Barenbrug RPR Sport
-14%
Barenbrug Shadow 15 kg
-7%
Barenbrug Water Save
-6%
Barenbrug Bar Power RPR 1 kg
-8%
Barenbrug Water Saver 1 kg
-4%
Barenbrug RPR Sport 5 kg
-8%
Barenbrug Rapide
-13%
Barenbrug Super Sport 15 kg
-7%
Barenbrug Super Sport, 5 kg
-4%
Barenbrug SOS
-4%
Barenbrug SOS
1 2 3

Solurile din Romania pot provoca destul de multe probleme celor carora le place sa aiba un gazon perfect, dar pot fi si foarte usor de gestionat daca tineti cont de sfaturile unui expert.

Asadar, am facut o lista utila cu sfaturi cheie pentru a va ajuta sa aveti un gazon perfect.

1. Cumparati seminte de gazon profesionale

In zilele noastre exista o varietate de seminte de gazon pentru orice doreste sa insamanteze curtea cu gazon: fie ca vorbim de seminte gazon pentru: umbra, zone insorite, trafic s.a.

Cele mai bune seminte de gazon pe care Garden Farm le recomanda sunt cele din gama Barenbrug.

Gasirea varietatii potrivite nu este intotdeauna usoara, deoarece amestecurile pot contine tot felul de specii de gazon si, cu exceptia cazului in care cunoasteti fluent limba latina, poate fi un joc de ghicire cu privire la proprietatile lor. Din fericire, la Garden Farm poti gasi informatiile foarte usor, navigand pe blogul nostru sau sunand oricand un consultant (ing. horticultor).

2. Aereaza

Aerarea este o buna practica in orice gazon, mai ales primvara si toamna. Aerarea presupune crearea de gauri in sol, fie cu aparat electric/benzina de aerat sau cu o grebla speciala. Aceasta practica poate fi un beneficiu pe termen scurt si pe termen lung, reducand riscul gazonului sa se sufoce.

3. Fertilizati/ingrasamant

Nu in ultimul rand este importanta aplicarii ingrasamintelor. A face acest lucru primavara, vara si toamna poate oferi calitate exceptionala a gazonului pe tot parcursul anului. Ar dura ceva timp sa enumeram toate beneficiile pe care un ingrasamant il poate oferi gazonui, dar principalele lucruri de remarcat includ stabilirea excelenta a radacinilor, o structura mai buna a solului si o absorbtie mai buna a nutrientilor.

Cel mai bun ingrasamant de gazon pe care noi il recomanda este din gama Landscaper.