Coacaze

Datorita faptului ca buruienile se inmultesc extrem de rapid (o singura buruiana poate dezvolta pana la 5000 de seminte) acestea pot invada zona in care se dezvolta coacazul dumneavoastra, acest lucru ducand la o lupta continua pentru substanele nutritive din sol.

Actiunea toxia a erbicidelor pentru coacaz este data de substanta activa pe care o contin acestea. Dupa ce ati aplicat erbicidele pentru coacaz acestea actioneaza asupra buruienilor prin inhibarea proceselor importante, acest lucru ducand la ofilirea buruienilor.

Aplicarea erbicidelor se poate face prin 2 metode si anume: foliar sau pe sol. Pentru ca erbicidul folosit sa aiba efect trebuie ales in functie de cultura pe care doriti sa o erbicidati si momentul aplicarii: preemergent sau postemergent.

In general momentul optim pentru a folosi erbicide depinde de substanta folosita, cultura in care se aplica tratamentul si tipul buruienilor pe care vreti sa le combateti. Nu trebuie sa folositi niciodata erbicide imediat dupa ce afara a plouat, sau in momentul in care plantele sunt umede.

Pentru a va proteja in momentul in care folositi erbicide puteti folosi un combinezon si masca de protectie. Pentru a pulveriza erbicidele puteti folosi pompa de stropit Evo Tools.