Despre noi

Magazinul online este gestionat de catre ZENON GROUP STORE SRL fiind o societate , cu viziuni ample si complexe in acest domeniu.

Echipa noastra este alcatuita din persoane cu experienta in domeniul serviciilor de calitate, cu experienta in acest domeniu dar si cu experienta in alcatuirea unui necesar pentru nevoile dumneavoastra.

Garden Farm, nu vinde doar produse, Garden Farm ofera servicii de consultanta in vederea optimizarii nevoilor dumneavoastra de consum.

Experienta anterioara acumulata de catre fiecare dintre membrii echipei Garden Farm in cei peste 10 ani de experienta in vanzari, servicii de consultanta si planificare, grija permanenta pentru satisfacerea cu promptitudine si seriozitate a nevoilor clientilor nostri, prin punerea la dispozitie a produselor si serviciilor de calitate la preturi competitive, ne recomanda ca un partener de incredere, ce doreste sa contribuie la nevoiile tale.

Garden Farm vine in sprijinul dumneavoastra cu o oferta variata de produse de gradina disponibile in 24h. Oferim produse si servicii de calitate si urmarim o politica de preturi flexibila orientata catre client.

Asadar, Garden Farm se adreseaza dumneavoastra oferindu-va articole de gradina de cea mai buna calitate. Produsele sunt testate si verificate astfel incat la dumneavoastra sa ajunga in cele mai bune conditii.

Ce ne diferentiaza ?

Garden Farm ruleaza pe o platforma online, inteligenta, care ajuta clientii sa comande mult mai rapid si le ofera posibilitatea de a avea discount-uri automate in functie de cantitatea produselor pe care o comanda.

Astfel puteti intra in posesia produselor preferate foarte simplu: accesand site-ul gardenfarm.ro, adaugand in cos produsul preferat pentru ca mai apoi acesta sa-ti fie livrat la usa in cel mai scurt timp.

Viziunea noastra:

Sa fim lideri de piata la nivel national, oferind cele mai bune solutii pentru gradina dvs si pentru casa dvs.

Misiunea noastra:

Ne dorim relatii profesionale solide si incredere reciproca ce vine din pastrarea promisiunilor si personalizarea fiecarei relatii. Dorim sa le oferim clientilor nostri profitabilitate, prestigiu si confort odata cu crearea conditiilor optime de lucru la birou.

Valorile noastre:

Colaboram si facem ECHIPA! Stim ce vorbim, ne bazam unii pe ceilalti si ne simtim bine impreuna - si cand muncim, si cand sarbatorim reusitele.

Cream lucruri cu PASIUNE! Punem suflet in tot ceea ce facem. Suntem deschisi si privim inainte cu mult entuziasm.

Raspundem cu PROFESIONALISM! Punem accent pe incredere si ne face placere sa facem promisiuni pentru ca le onoram.

Oferim SPRIJIN cu orice ocazie! Suntem atenti la nevoile celor din jur si venim in intampinarea lor cu celemai bune intentii.

Actionam cu mult CURAJ! Suntem dinamici, intreprinzatori si gandim creativ. Ne adaptam momentului si indraznim sa oferim produse si servicii inedite.

Garden Farm iti aduce mai aproape produsele pe care le folosesti si de care ai nevoie pentru ideile tale, indiferent de locul in care te gasesti: la birou, acasa, la scoala, la gradinita, la atelierul de creatie