Seminte gazon premium Barenbrug RPR Lawn, 1 kg

51,90 Lei
Pret vechi: 55,40 Lei
Scurta descriere:

· RPR Sport cu autoregenerare determinata de stoloni.

· Germinare rapida in maxim 7 zile.

· Utilizare intensa dupa instalarea gazonului.

· Livrare in 24 de ore.

· Consultanta gratuita la : 0786975000

BR1KG
in stoc
+

Seminte gazon Barenbrug Bar Power RPR 1 kg

Barenbrug Bar Power RPR 5 kg - aduce forta si viteza impreuna intr-o singura specie. Acest lucru are avantajul ca toate caracteristicile dintr-un amestec sa se manifeste la o singura specie. Semintele germineaza rapid si pot fi utilizate intens dupa instalarea unui gazon dens.

Barenbrug rpr sport intensitateAuto-Reparare si Rezistenta - Secretul gazonului Barenbrug Bar Power RPR

Caracteristici Barenbrug Bar Power RPR:

 • Tehnologia RPR®: RPR® Lawn include raigras peren regenerabil (Lolium perenne) cu tehnologia RPR®, care se raspandeste prin stoloni determinati, oferind un gazon mult mai rezistent decat alte tipuri de raigras peren.
 • Auto-Reparare: Datorita stolonilor determinati, RPR® Lawn creeaza o retea in gazon, legand toate plantele individuale de iarba si reducand riscul de deteriorare. Aceasta caracteristica asigura un gazon "puternic ca fierul" si cu o capacitate mare de auto-reparare.
 • Stabilire Rapida si Rezistenta: RPR® Lawn combina forta si viteza, permitand dezvoltarea rapida a unui gazon dens si rezistent la uzura intensa.
 • Aplicatii Vaste: RPR® Lawn este potrivit pentru o gama larga de utilizari, inclusiv peluze, terenuri de fotbal locale sau parcuri. De asemenea, este ideal pentru carari intens utilizate.
 • Compozitie: Amestecul include 30% Lolium perenne cu tehnologia RPR®, 30% Lolium perenne obisnuit, 20% Festuca rubra commutata, 10% Festuca rubra rubra si 10% Poa pratensis.
 • Compoziţia acestor soiuri de seminţe asigură formarea unui gazon dens, rezistent la solicitare si rezistent la trafic intens la scurt timp de cand s-a insamantat. Mixtura reprezinta o combinatie unica de Lolium perenne RPR, Lolium perenne, Festuca Rubra, Poa Pratensis si Festuca rubra comutata.

Tehnologia RPR (Self Regenerating Perennial Ryegrass) se bazeaza pe soiuri de Lolium perene care se inmultesc prin stoloni cu crestere determinata, ceea ce le face mai rezistente decat alte soiuri de Lolium, pastrand in acelasi timp o rata de crestere ridicata. Rezultatul este un covor cu capacitate ridicata de regenerare, cu o rezistenta crescuta la uzura, cu un aspect vizual placut, perfect pentru aplicati rezidentiale sau tip parc. De asemenea, poate fi folosit si pentru gazonarea terenurilor sportive sau a terenurilor de golf.

Barenbrug Bar Power RPR este primul amestec de seminte de gazon special formulat pentru a imbina o vigoare ridicata cu o viteza de crestere rapida. Are o rezistenta excelenta la trafic intens, chiar la scurt timp de la semanat gazonul este suficient de intesat pentru a permite folosirea intensiva a sa.

RPR se intinde cu ajutorul stolonilor cu crestere determinata, ceea ce creaza o retea in gazon, micsorand riscul aparitiei golurilor. Daca totusi se intampla sa apara goluri, RPR are capacitatea de a le astupa rapid.

Bar Power RPR este de asemenea potrivit pentru suprainsamantarea peluzelor deteriorate. Capacitatea amestecului de germinare chiar in conditii de temperaturi mai scazute permite suprainsamantarea mai devreme in primavara comparativ cu amestecurile obisnuite de seminte de gazon.

Soiurile de Festuca rubra din compozitie sunt rezistente la boli, ceea ce imprima si gazonului o rezistenta sporita la acestea.

De asemenea, Bar Power RPR formeaza o retea densa de stoloni, ceea ce duce la reducerea infestarii cu buruieni si ierburi nedorite a gazonului.

Destinatii:

 • Peluze Rezidentiale si Comerciale: Ideal pentru gazonul din jurul caselor, cladirilor comerciale si in parcuri.
 • Terenuri Sportive si Zone de Recreere**: Datorita rezistentei sale la uzura si capacitatea de auto-reparare, RPR® Lawn este perfect pentru terenuri sportive, parcuri si alte zone de recreere intens utilizate.
 • Zone cu Conditii Variate: Potrivit pentru zonele care se confrunta cu variatii de umbra si soare, precum si pentru soluri cu conditii diverse.

Compozitie:

 • 80% Lolium perenne cu Tehnologia RPR®: O varietate de raigras peren care se raspandeste orizontal prin stoloni, creand un gazon extrem de rezistent.
 • 20% Festuca rubra rubra: Cunoscuta pentru toleranta la umbra si rezistenta la boli.

Beneficii:

 • Rezistenta la Uzura si Auto-Reparare: Datorita tehnologiei RPR®, acest gazon este extrem de rezistent la trafic intens si are capacitatea de a se auto-repara, ideal pentru zonele cu utilizare frecventa.
 • Stabilire Rapida: Combinatia de raigras peren si Festuca rubra asigura o stabilire rapida si un gazon dens.
 • Rezistenta la Diverse Conditii: Acest amestec este rezistent la boli, seceta si poate tolera conditii de umbra, oferind un gazon sanatos si estetic.

Bar Power RPR aplicabil pe scara larga poate fi utilizat in mai multe scopuri diferite. Fie in gradina dvs., pe terenul local de fotbal sau in parc. Bar Power RPR este, de asemenea, foarte potrivit pentru terenurule cu trafic foarte intens. Desigur, nu doar rezistenta este importanta. Valoarea decorativa a Bar Power RPR este, de asemenea, foarte buna. Rezultatul este un gazon rapid, ferm si frumos. Bar Power RPR se dezvolta in numeroase tipuri de sol si, prin urmare, are un mare avantaj pentru peluza ta.

Pentru insamantare si suprainsamantare

Utilizarea durabila a semintelor de iarba este foarte importanta. Bar Power RPR este potrivit pentru insamantare si suprainsamantare. Aceasta inseamna ca trebuie sa cumparati un singur amestec si acest fel, economiseste bani. Bar Power RPR poate fi insamantat inca din martie, in timp ce in cazul amestecurilor regulate, acest lucru este adesea posibil doar in luna mai. Suprainsamantarea gazonului este importanta pentru a-l pastra la o calitate optima.Deoarece Bar Power RPR este potrivit pentru insamantare si suprainsamantarea, o sa aveti un gazon verde frumos si de calitate superioara pe tot parcursul anului.

Rezistenta ridicata la boli

Bar Power RPR este alcatuit din soiuri de samanta tratata special pentru a rezista la boli. Acesta este un amestec foarte puternic care pastreaza o rezistenta ridicata la boli pe tot parcursul anului

Mai putine buruieni

Bar Power RPR formeaza un gazon foarte dens datorita stolonilor sai. Buruienile si ierburile nedorite sunt sufocate. Combinatia de rezistenta si viteza asigura faptul ca Bar Power RPR nu lasa aceste buruieni si ierburi nedorite sa se dezvolte.

Recomandarea Garden Farm: 50 - 60 g/mp in combinatie cu ingrasamantul pentru iarba nou infiintata: Landscaper Pro New Grass

Norma de suprainsamantat: 40 - 50 g/m2.

1 kg acopera 20 - 30 m2

Descopera puterea gazonului Barenbrug Bar Power RPR astazi si transforma-ti spatiul verde intr-o oaza rezistenta si frumoasa! Alege calitatea si durabilitatea pentru gazonul tau!

Ambalare: 1 kg

Despre Barenbrug:

Grupul Barenbrug operează la nivel global cu sediul în Olanda. Grupul are 18 companii și 22 de locatii de cercetare si dezvoltare în toate zonele importante in lume.

Barenbrug are cel mai mare numar de experti care lucreaza in cercetare si dezvoltare pentru a crea solutii eficiente si stabile & samanta de gazon rezistanta si accesibla pentru toata lumea. Prezenta Barenbrug pe continentul african creeaza o sursa valoroasa de soiuri de iarba tropicala in intreaga lume.

O lume de posibilitati - asa si-a imaginat Joseph Barenbrug cand a vazut gazonul. El a initiat dezvoltarea de soiuri pentru diferite scopuri,. Aceste soiuri sunt potrivite pentru o clima foarte variata si pentru diverse tipuri de sol.

Furaje gustoase si sanatoase, cu valoare nutritiva ridicata pentru bovine, gazonul verde cu frunze fine si atractive pentru parcuri si gradini, gazonul cu crestere lenta pentru peluze, gazonul puternic pentru terenuri sportive si recreere.

Ideea de business este: Clientii pe primul loc. Ajutarea clientilor sa faca fata tuturor tipurilor de provocari a fost misiunea lui Joseph. Frank si Bastiaan continua aceasta traditie fiind deja a patra generatie in familie.

Astazi, Grupul Barenbrug este cel mai mare creator mondial de solutii pentru gazon si furaje. O afacere de familie cu 114 ani de experienta!

In 2004, Barenbrug a primit ,,ROYAL PREDICATE ", o distinctie acordata doar companiilor cu prestigiu si importanta extrema in domeniul lor, care exista de mai bine de o suta de ani, care au un management durabil si o reputatie excelenta.

Denumire Companie: ZENON GROUP STORE SRL

Adresa: Str. Doctor Iacob Felix nr. 3, sector 1, Bucuresti, Romania

Cod Postal: 011042

CUI: RO 25384195

Nr. Reg. Com: J40/4332/2009

Capital Social: 10.000 lei

Banca: GARANTI BANK Suc. COPOSU

Cont: RO57 UGBI 0000 7320 0096 0RON

Trezoreria Sectorului 3

Cont: RO07 TREZ 7035 069X XX01 1105

-----------------------------------------------------------------------------------------

Date de contact:

Adresa: Str. Doctor Iacob Felix nr. 3, sector 1, Bucuresti, Romania

Pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, va rugam sa sunati inainte cu minim 30 de minute.

Program: Luni - Vineri: 09.00 - 17.30

Telefon Mobil Comenzi: 0758782109

Telefon Mobil Consultanta: 0786975000

Whatsapp: 0758782109

Telefon Fix: 021.777.71.83

Fax: 031.817.92.89

Email: comenzi@gardenfarm.ro

Dozaj:
45 g/mp
Valabilitate:
2 ani
Brand:
Barenbrug
Cerinte:
 • Soare
 • Umbra
 • Trafic intens
 • Partial Umbra
Ambalare:
1 kg

Livrarea comenzilor in Bucuresti:

—> Livrare GRATUITA in maxim 24 de ore lucratoare pentru comenzile mai mari de 299 lei.

Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 299 lei se percepe o taxa de transport de 16.99 lei.

—> Livrare in aceeasi zi pentru comenzile un cost de 39.99 lei. (Daca comanda este trimisa pana in ora 14)

***Un operator o sa va contacteze pentru confirmare.

—> Ridicare de la sediul nostru - poti ridica comanda GRATUIT. Trebuie doar sa suni inainte cu un minim 30 de minute pentru a verifica daca produsul este in stoc.

Livrarea comenzilor pe teritoriul Romaniei:

—> GRATUIT in maxim 24-48 de ore lucratoare pentru comenzile mai mari de 399 lei in limita a 15 de kg.

Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 399 lei se percepe o taxa de transport de 17.99 lei

Pentru comenzile cu o greutate mai mare de 15 de kg se percepe o taxa suplimentare de 0.70 - 0.9 lei / kg.

Daca livrarea se face in afara localitatilor de acoperire ale firmei de curierat, costul de transport va fi cu suplimentat cu 20 lei TVA inclus, indiferent de nr de km suplimentari.

Daca aveti km suplimentari, un operator o sa va contacteze pentru a va prezenta costul exact de livrare.

Toate produsele de pe Garden Farm sunt disponibile si prin SEAP.

Orice produs de care ati putea avea nevoie, este disponibil si prin platforma SEAP. Trebuie doar sa discutam putin inainte, iar de restul de ocupam noi.

Cadouri GARANTAT

Orice comanda pe site-ul Garden Farm este rasplatita cu un cadou, in functie de valoarea cosului. Cadoul este alegerea fiecarui client. Alege ce iti place!

Termene de plată si politica de retur

Suntem parteneri, nu avem o simpla relatie comerciala cu clientii nostri. Intelegem specificul business-urilor voastre si incercam sa fim utili. Tocmai de aceea suntem flexibili atunci cand negociem termenele de plata. Si mai ales de aceea avem o politica foarte generoasa de retur a produselor. Pentru mai putin de 1% din totalul comenzilor venite la Garden Farm am avut solicitari de retur.

Detalii (barenbrug_fs_rprsport_2019.pdf, 452 Kb) [Descarcare]

Banner consultanta

Tratament pentru gazon

-33%
Signum, 15 g
Signum, 15 g
14,99 Lei
22,30 Lei
-20%
ORTIVA 250 SC (AMISTAR) 10 ml
Amistar, 10 ml
19,70 Lei
24,67 Lei
-5%
cropmax 250 ml

Aplicatoare pentru gazon

-22%
Aplicator Handy Green
-9%
Aplicator Easy Green
Aplicator gazon/ ingrasamant Easy Green
319,99 Lei
349,85 Lei
-33%