Filtre

Arbori ornamentali

Este recomandat sa pregatesti fungicidul pentru plante ornamentale respectand doza de apa trecuta pe ambalaj. In functie de tipul ei, aplicarea de fungicide la plante ornamentale se va realiza cu ajutorul pompelor de stropit cum ar fi cele de la Evo Tools.

Nu uitati sa va protejati in timpul in care aplicati fungicide la plantele ornamentale purtand manusi si masca de protectie.

Este bine sa stiti ca tratamentele cu fungicide se aplica in zilele cu temperaturi pozitive, nu mai mari de 25 de grade Celsius si fara vant. Pe timpul verii, cand temperaturile sunt ridicate, executarea tratamentelor se face de preferat dimineata pana in ora 10 sau seara dupa ora 19, pentru a evita evaporarea rapida a solutiei de pe organele plantelor.

Plantele trebuie stropite cu atentie, de sus in jos si invers, pentru un bun contact al solutiei cu frunzele, ramurile si tulpina plantei. Atentie, sa nu folositi solutia in exces.

In timpul aplicarii fungicidelor la plante ornamentale puteti folosi si un ingrasamant precum Cropmax sau un stabilizator de crestere cum ar fi Tron Ph.