Filtre

Ingrasamant gazon Landscaper Pro Maintenance, 15 kg

Banner consultanta

Ingrasamant gazon

1 2 3 4
-39%
cropmax 20 ml
-5%
cropmax 250 ml
-13%
Ingrasamant Landscaper Pre Winter 5 kg
-20%
Ingrasamant Maintenance
-16%
Landscaper Pro Stress Control​
-38%
Ingrasamant gazon Match Sport All season, Memon - 20 kg
-29%
Ingrasamant Memon - 20 kg
-16%
Ingrasamant Memon - 20 kg
1 2 3 4

Ce ingrasamant pentru gazon sa folositi?

Ingrasamant gazon Landscaper

Un gazon sanatos si verde este o sursa de mandrie pentru orice proprietar. Cu toate acestea, pentru a mentine un gazon sanatos, este important sa-l fertilizati in mod regulat.

Un bun gradinar stie importanta ingrasamintelor sau a compostului. Stiind care ingrasamant de gazon se potriveste cel mai bine, te va ajuta sa maximizezi cresterea acestuia. Exista multe tipuri de ingrasaminte pentru gazon pe piata si pentru a alege ingrasamantul potrivit trebuie sa intelegeti diferenta dintre fiecare si sa va cunoasteti tipul de gazon si sol.

Ce este ingrasamantul de gazon?

Ingrasamantul pentru gazon este o substanta care poate fi organica sau anorganica (minerala), care este utilizata pentru a imbunatati calitatea solului si pentru a furniza nutrientii si mineralele necesare culturilor si plantatiilor, in cazul nostru pentru gazon.

In ciuda faptului ca ingrasamintele permit fertilizarea solului, este necesar sa nu le folositi in exces, deoarece acestea pot fi toxice si pot modifica nivelul de aciditate prezent in sol.

Care este ce mai bun ingrasamantul de gazon?

Raspunsul este foarte simplu: Ingrasamantul de gazon Landscaper este un produs profesional pentru gazonul dumneavoastra fabricat in Olanda, care ofera o nutritie completa gazonului dumneavoastra. Acesta este disponibil intr-o varietate de formule, adaptate nevoilor specifice ale fiecarui tip de gazon.

Ingrasamantul Landscaper contine o combinatie echilibrata de nutrienti, inclusiv azot, fosfor, potasiu si micronutrienti. Azotul este esential pentru cresterea si dezvoltarea gazonului, fosforul contribuie la dezvoltarea sistemului radicular, potasiul ajuta la rezistenta la boli si daunatori, iar micronutrientii sunt esentiali pentru sanatatea generala a gazonului.

Tipuri de ingrasamant Landscaper

Ingrasamantul Landscaper este disponibil in urmatoarele tipuri:

Ingrasamant gazon Landscaper Pro Maintenance: Acest ingrasamant este ideal pentru gazonul matur, care are nevoie de o nutritie constanta. Acesta are o eliberare controlata a nutrientilor, care asigura o nutritie echilibrata pe o perioada de 2-3 luni.

Ingrasamant gazon Landscaper Pro Spring & Summer: Acest ingrasamant este special conceput pentru a fi aplicat primavara si vara, cand gazonul are nevoie de o stimulare a cresterii. Acesta are o eliberare rapida a nutrientilor, care asigura o nutritie imediata gazonului.

Ingrasamant gazon Landscaper Pro New Grass: Acest ingrasamant este ideal pentru gazonul nou infiintat. Acesta are o eliberare rapida a nutrientilor, care asigura o nutritie imediata gazonului nou incoltit.

Ingrasamant gazon Landscaper Pro Shade Special: Acest ingrasamant este special conceput zonele cu muschi in gazon. Acesta are o eliberare controlata a nutrientilor, care asigura o nutritie echilibrata pe o perioada de 2-3 luni, chiar si in conditii de muschi in gradina.

Ingrasamantul Landscaper se aplica prin imprastiere uniforma pe suprafata gazonului. Doza si frecventa de aplicare depind de tipul de gazon si de conditiile de sol. In general, se recomanda aplicarea ingrasamantului Landscaper o data la 4-6 saptamani, in functie de tipul de gazon.

Aplicarea ingrasamantului Landscaper asigura gazonului dumneavoastra o nutritie completa, care determina urmatoarele efecte:

  • Crestere si dezvoltare rapida
  • Culoare verde intensa
  • Rezistenta la boli si daunatori
  • Rezistenta la seceta

Ingrasamantul Landscaper este un produs profesional, care ofera o nutritie completa gazonului dumneavoastra. Acesta este disponibil intr-o varietate de formule, adaptate nevoilor specifice ale fiecarui tip de gazon. Aplicarea ingrasamantului Landscaper asigura gazonului dumneavoastra o crestere si o dezvoltare rapida, o culoare verde intensa, o rezistenta la boli si daunatori si o rezistenta la seceta.

Diferite tipuri de ingrasamant pentru gazon

Fertilizarea este o modalitate eficienta de a preveni deteriorarea cauzata de boli si daunatori si de a reduce la minimum intretinerea gazonului. Totul este bine, dar ce tip de ingrasamant ar trebui sa folositi?

Exista trei tipuri diferite de ingrasaminte pentru gazon:

Ingrasamant de gazon starter sau ingrasamant pentru iarba nou infiintata. Acest tip de ingrasamant este absorbit rapid de gazon, dar are o eficacitate pe termen scurt. Ajuta la cresterea gazonului, deoarece acesta are un continut ridicat de azot. Se recomanda utilizarea acestuia dupa insamantare.

Ingrasamant de gazon cu eliberare lenta. Ingrasamantul de acest tip are eficienta pe termen scurt si mediu (aproximativ 10 saptamani). Este o alegere buna de ingrasamant daca doriti ca peluza dvs. sa creasca mai repede si sa fie mai densa.

Ingrasamant de gazon pe termen lung. Dupa cum sugereaza si numele, are o eficacitate pe termen lung. Utilizarea acestuia este recomandata pentru peluze sanatoase, care prezinta putine semne de deficienta. O puteti aplica o data pe an pentru a satisface nevoile nutritionale ale gazonului dvs.

Alegerea tipului de ingrasamant de gazon potrivit pentru gazonul dvs. depinde de o serie de factori, inclusiv tipul de gazon, starea solului si nivelul de umiditate, fie ca este ingrasamant de gazon primavara, vara sau toamna. Este important sa consultati un specialist in gazon pentru a va asigura ca alegeti ingrasamantul potrivit pentru nevoile dumneavoastra.