Solfac Trio

Contact

Anti tantari

-39%
Insecticid Solfac Trio EC 140, 10 ml
17,90 Lei
29,50 Lei
-24%
-28%
-1%
-5%
Insecticid Foval CE
Insecticid Foval CE, 1 litru
189,99 Lei
199,99 Lei
-18%
-11%
-17%
-13%
-14%
Insecticid Foval CE 100 ml
Insecticid Foval CE, 100 ml
42,99 Lei
49,98 Lei
1 2

Despre tantari

Tantarii sunt creaturi extrem de periculoase. De fapt, sunt cea mai mortala specie din lume, provocand peste un milion de decese pe an prin transmiterea unei varietati de boli grave. Acest lucru se datoreaza faptului ca tantarii pot avea diferite tipuri de boli, inclusiv febra galbena , dengue , Zika si malarie .

In calitate de profesionisti in controlul tantarilor, una dintre modalitatile prin care oferim clientilor nostri este sa achizitionze o solutie anti tantari eficienta si cu remanenta cat mai indelungata.

In ultimul nostru articol, am vorbit despre encefalita ecvina orientala (EEE), care poate provoca simptome de la dureri articulare si febra la meningita si encefalita. Pe langa raspandirea EEE, tantarii sunt responsabili de transmiterea unei boli cunoscute sub denumirea de dengue.

In majoritatea regiunilor in care malaria este activa, exista o specie dominanta de Anopheles care poarta malaria. In Africa , unde apar majoritatea cazurilor de malarie, una dintre principalele specii de tantari este Anopheles gambiae

Intelegerea tantarilor este o componenta esentiala a controlului bolilor. Desi tratarea persoanelor simptomatice fac parte din programele de control al malariei, controlul vectorial este o componenta esentiala. Dar pentru a scapa de tantari cel mai indicat este sa folositi un insecticid special pentru acesta insecta si anume o Solfac Combi de la Bayer.