Filtre

Vizualizari recente

Banner consultanta

Gama Barenbrug

1 2
-6%
Barenbrug Water Saver 1 kg
-4%
Barenbrug SOS
-6%
Barenbrug Shadow 1 kg
-6%
Barenbrug Bar Power RPR 1 kg
-5%
Barenbrug RPR Sport 5 kg
-14%
Barenbrug RPR Sport
-3%
Barenbrug Water Save
-3%
Barenbrug Super Sport, 5 kg
-11%
Barenbrug Super Sport 15 kg
1 2

Informatii despre Barenbrug

Grupul Barenbrug operează la nivel global cu sediul în Olanda. Grupul are 18 companii și 22 de locatii de cercetare si dezvoltare în toate zonele importante din toata lumea.

Barenbrug are cel mai mare numar de ingineri care lucreaza in cercetare si dezvoltare pentru a crea solutii eficiente si stabile & seminte de gazon rezistante si accesibile pentru toata lumea. Prezenta Barenbrug pe continentul african creeaza o sursa valoroasa de soiuri de iarba tropicala in intreaga lume.

O lume de posibilitati - asa si-a imaginat Joseph Barenbrug cand a vazut gazonul. El a initiat dezvoltarea de soiuri pentru diferite scopuri. Aceste soiuri de seminte gazon sunt potrivite pentru o clima foarte variata si pentru diverse tipuri de sol.

Modele de seminte de gazon Barenbrug:

 • Barenbrug SOS
 • Barenbrug Rapide
 • Barenbrug Super Sport
 • Barenbrug Speedy Green
 • Barenbrug RPR Sport
 • Barenbrug Shadow
 • Barenbrug Stadium
 • Barenbrug Rapide
 • Barenbrug Super Sport
 • Barenbrug Water Saver
 • Barenbrug Resilient Lawn
 • Barenbrug Mow Saver
 • Barenbrug Bar Power RPR

Gama Barenbrug reprezinta o selectie diversificata de produse pentru ingrijirea si imbunatatirea gazonului dvs. Aceasta gama cuprinde totul, de la tratamentele pentru gazon, seminte de trifoi, substraturi profesionale de semanat si seminte de gazon premium. Indiferent de nevoile dvs. specifice pentru gazon, gama Barenbrug ofera solutii de inalta calitate pentru a va asigura ca gazonul dvs. va fi mereu verde, frumos si rezistent. Descoperiti optiunile noastre de produse si alegeti cea potrivita pentru a va imbunatati spatiul verde.

Furaje gustoase si sanatoase, cu valoare nutritiva ridicata pentru bovine, gazonul verde cu frunze fine si atractive pentru parcuri si gradini, seminte de gazon Barenbrug cu crestere lenta pentru peluze, gazonul puternic pentru terenuri sportive si recreere.

Ideea de business este: Clientii pe primul loc. Ajutarea clientilor sa faca fata tuturor tipurilor de provocari a fost misiunea lui Joseph. Frank si Bastiaan continua aceasta traditie fiind deja a patra generatie in familie.

Grupul Barenbrug astazi:

Astazi, este cel mai mare creator mondial de solutii pentru gazon si furaje. O afacere de familie cu 114 ani de experienta!

In 2004, Barenbrug a primit ,,ROYAL PREDICATE ", o distinctie acordata doar companiilor cu prestigiu si importanta extrema in domeniul lor, care exista de mai bine de o suta de ani, care au un management durabil si o reputatie excelenta.

Semintele de gazon Barenbrug au o istorie lunga si prestigioasa in domeniul horticulturii si al gazonului. Compania Barenbrug a fost infiintata in Olanda in 1904 si de atunci s-a angajat in cercetare si dezvoltare pentru a furniza cele mai bune seminte de gazon posibile.

Unul dintre aspectele distinctive ale semintelor de gazon Barenbrug este accentul pus pe inovatie si calitate. Ei au dezvoltat numeroase amestecuri speciale de seminte pentru a se potrivi diferitelor tipuri de sol, conditii climatice si cerinte estetice. Acest lucru permite oamenilor sa obtina un gazon de cea mai buna calitate, adaptat nevoilor lor specifice.

Un alt aspect important este cercetarea continua a companiei Barenbrug in domeniul geneticii si tehnologiilor de crestere a gazonului. Acest lucru ii ajuta sa creeze hibrizi de iarba care sunt mai rezistenti la boli, daunatori si conditii extreme, asigurand astfel un gazon sanatos si durabil.

Semintele de gazon Barenbrug RPR Sport sunt folosite atat in gradini rezidentiale, cat si in terenuri sportive, terenuri de golf, parcuri si spatii verzi publice. Acestea au castigat increderea profesionistilor din domeniul amenajarilor peisagistice si a entuziastilor care doresc sa aiba un gazon frumos si de inalta calitate.