Formular de retur

Dacă intenționați să returnați un produs cumpărat de la noi, am elaborat o politică de retur pentru a simplifica acest demers. Vă îndemnăm să citiți cu atenție următoarele informații pentru a vă familiariza cu etapele necesare efectuării unei returnări.

Politica noastră de retur:

Aveți posibilitatea de a returna orice produs achiziționat, în termen de 30 de zile calendaristice de la data primirii acestuia.

Produsele trebuie să fie returnate în condiție impecabilă, fără urme de utilizare sau deteriorări.

Nu sunt eligibile pentru returnare produsele care au fost personalizate sau care nu mai pot fi revândute ca produse noi.

Procedura de retur:

Completați formularul de retur disponibil, furnizând toate informațiile solicitate, inclusiv numărul comenzii, detalii referitoare la produs și motivul pentru care doriți să îl returnați.

Expediați formularul completat la adresa de email menționată în formular.

Prin trimiterea formularului de retur, vă exprimați acordul de a suporta transportul returnării, plus costul inițial de transport, sume ce vor fi deduse din rambursarea dvs.

Vă mulțumim pentru că ați optat pentru produsele noastre și vă asigurăm de întreaga noastră disponibilitate în oferirea suportului necesar pe parcursul procesului de retur. Pentru orice întrebări sau nelămuriri, vă stăm la dispoziție pentru asistență.