Capsun

Cum folosim erbicidele la capsun?

Substanta pe care o folositi trebuie sa distruga doar buruienile, fara a afecta capsunile cultivate. De aceea, primul criteriu trebuie sa fie alegerea solutiei potrivite fata de cultura pentru care aveti nevoie. Conteaza de asemenea si gradul de fitotoxicitate al erbicidelor pentru buruienile care s-au dezvoltat in jurul capsunilor, dar si cat de nocive sunt reziduurilor din sol.

Cand trebuie sa aplicam erbicidul pentru capsun?

Cel mai bun moment pentru a folosi erbicide depinde de substanta pe care o folositi sau cultura in care se aplica tratamentul, iar pe langa aceste, desigur, conteaza si tipul buruienilor pe care vreti sa le combateti. Pot fi mai multe tipuri de erbicide cum ar fi totale sau selective.

Conditiile atmosferice joaca un rol foarte important si chiar pot influenta efectul erbicidelor asupra culturii folosite, iar daca va doriti sa combateti buruienile chiar va trebui sa tineti cont de acest aspect. Temperatura ideala la care trebuie folosite erbicidele este cuprinsa in intervalul de 16-20 de grade. Intre aceste valori, erbicidele actioneaza imediat dupa aplicare. Gradul de umiditatea atmosferica, precum si vantul sunt alti factori care pot influenta actiunea erbicidelor. Niciodata tratamentele cu erbicide nu se va realiza dupa ploaie sau in momentul in care plantele sunt umede. Pentru a fi sigur ca erbicidele aplicate vor avea efect ati putea urmari prognozele meteo pentru a afla daca se vor anunta precipitatii in perioadele imediat urmatoare.

In aceasta categorie veti gasi erbicide pentru Capsun.