Anti purici

Anti purici

-18%
K-Othrine Partix
-1%
K-Othrine 7.5 Flow
-13%
K-Othrine SC 25 Flow 100 ml
-20%
Solfac Trio Ec 140
-16%
Pachet Solfac EC 140 500 ml x 2 buc, 1 litru, Bayer
-18%
Insecticid K-Othrine 7.5 Flow, 1L, Bayer
-7%
K-othrine SC 25
-23%
Solfac Combi Maxx
-24%
Fendona Pro 6 SC 1L
Insecticid Fendona Pro 6 SC, 1 litru
379,99 Lei
499,20 Lei
-14%
Insecticid Foval CE 100 ml
Insecticid Foval CE, 100 ml
42,99 Lei
49,98 Lei
-24%
Solfac Trio Ec 140
-39%
Solfac Trio EC 140, 10 ml_1
Insecticid Solfac Trio EC 140, 10 ml
17,90 Lei
29,50 Lei
-35%
K-Othrine 7.5 Flow,

Purici: cum sa scapi de ei cu insecticidele Bayer

Anti purici

Puricii sunt insecte mici, parazite, care se hranesc cu sangele animalelor si al oamenilor. Ei pot transmite boli, cum ar fi boala Lyme, encefalita de capuse si tularemia.

In Romania, puricii sunt o problema mai ales in lunile de vara, cand temperaturile sunt ridicate si umiditatea este crescuta. In acest context, este important sa stim cum sa ne protejam de ei si cum sa ii tinem departe de casele noastre.

Cum sa scapi de purici cu Bayer

Bayer ofera o gama larga de produse eficiente pentru combaterea puricilor. Aceste produse pot fi aplicate in interiorul si in exteriorul casei tale, pentru a te proteja de purici si pentru a preveni raspandirea bolilor.

Iata cateva dintre produsele Bayer care sunt eficiente impotriva puricilor:

K-Othrine WG 250 este un insecticid piretroid cu eficacitate deosebita impotriva intregului spectru de insecte daunatoare zboratoare si taratoare (muste, tantari, molii, viespi, dar si a paianjenilor, gandacilor de casa, furnicilor, puricilor.)

Anti purici solutie

K-Othrine Partix este un insecticid anti plosnite formulat ca o suspensie concentrata polimerizata (Partix) cu actiune de contact, pentru combaterea insectelor zburatoare si taratoare (tantari, gandaci, plosnite. paianjeni, furnici, purici, muste in repaus, viespi in cuib)

Solfac Combi Maxx este un insecticid concentrat, ce contine doi piretroizi sintetici combinati cu un agent synergic cu o eficacitate deosebita impotriva tuturor artropodelor, indiferent daca sunt insecte, centipede, milipede sau arahnide in special: tantari, gandaci, capuse, plosnite, insecte zburatoare si taratoare.

Cand sa aplici produse Bayer impotriva puricilor

Pentru a obtine cele mai bune rezultate, este important sa aplici produse Bayer impotriva puricilor in momentele potrivite.

In interiorul casei tale, aplica produse Bayer in mod regulat, mai ales in lunile de vara.

In exteriorul casei tale, aplica produse Bayer in mod regulat, mai ales in zonele in care animalele de companie au acces.

Sfaturi suplimentare pentru a te proteja de purici

Iata cateva sfaturi suplimentare care te pot ajuta sa te protejezi de purici:

Tine animalele de companie curate si sanatoase.

Verifica animalele de companie in mod regulat pentru prezenta puricilor.

Dezinfecteaza regulat zonele in care animalele de companie au acces.

Folosind produse Bayer si urmand aceste sfaturi, poti reduce semnificativ infestarea cu purici si te poti proteja de ei.

Pentru a afla mai multe despre produsele Bayer pentru purici, intra pe cele 3 insecticide anti purici de mai sus. Aici vei gasi informatii utile si sfaturi practice, care te vor ajuta sa scapi de purici si sa te bucuri de o vara fara ei.