Filtre

Broccoli

In momentul in care aplicam fungicide la cultura de broccoli trebuie sa fim echipati adecvat, adica este recomandat sa purtati un combinezon de unica folosinta, manusi si masca de protectie. Pentru cea mai buna dispersie a fungicidelor la broccoli trebuie sa folositi o pompa de stropit. O recomandare buna in materie de pompe de stropit este pompa de stropit de la Evo Tools.

Fungicidele folosite la cultura de broccoli va pot ajuta sa aveti plante sanatoase si recolte bogate ferite de boli sau daunatori. Fungistatele sunt substante chimice care inhiba, dar nu ucid, ciuperca.

Pentru a putea folosi fungicide la cultura de broccoli este recomandat sa tineti cont de conditiile meteorologice. Tratamentele fungice nu se aplica in zilele in care vantul sufla puternic sau in zilele in care este o atmosfera ploioasa. Fungicidele trebuie aplicate la cultura de broccoli dimineata, pana in ora 10 sau seara, dupa ora 19 deoarece la temperaturi ridicate substanta activa care face parte din fungicide se poate evapora.

Un alt lucru de care trebuie sa tineti cont in momentul in care aplicati fungicide la cultura dumneavoastra de broccoli este ca trebuie sa respectati obligatoriu dozele recomandate de producator.