Filtre

Sparanghel

Fungicidele pe care le aplicati in cultura de sparanghel va pot dauna daca intra in contact cu pielea, asa-dar trebuie sa folositi un combinezon si o masca de unica folosinta pentru a va putea proteja in momentul aplicarii acestora. In aceasta categorie veti gasi fungicide pe care le puteti folosi la sparanghel.

Fungicidele folosite pentru sparanghel va pot ajuta sa aveti plante sanatoase si recolte bogate, ferite de boli sau daunatori. Pentru a putea folosi fungicide in cultura de sparanghel este recomandat sa tineti cont de conditiile meteorologice.

Tratamentele fungice nu se aplica in zilele in care vantul sufla puternic sau in zilele in care este o atmosfera ploioasa. Fungicidele trebuie aplicate dimineata, pana in ora 10 sau seara, dupa ora 19 deoarece la temperaturi ridicate substanta activa care face parte din fungicide se poate evapora.

Un alt lucru de care trebuie sa tineti cont in momentul in care aplicati fungicide este ca trebuie sa respectati obligatoriu dozele recomandate de producator.

Pe langa fungicidele pe care le folositi in cultura de sparanghel mai puteti utiliza si un regulator de crestere, Tron-pH sau un ingrasamant foliar Cropmax.