Filtre

Gogosari

Fungicidele sunt substante care se aplica preventiv sau pentru combaterea bolilor la diverse plante. Aplicarea fungicidelor la gogosari nu se face niciodata inainte de a ploua sau dupa ce temperaturile de afara depasesc 25 de grade Celsius. In aceasta categorie veti gasi fungicide pe care le puteti folosi la gogosari.

Unul dintre cele mai importante lucruri de care trebuie sa tineti cont atunci cand aplicati fungicide la gogosari este dozajul recomandat de catre producator. Un alt aspect important al aplicarii fungicidelor la gogosari este ca acestea nu se utilizeaza nicioadata in zilele in care vantul bate puternic. Daca conditiile meteo sunt nefavorabile, iar vantul sufla cu putere in momentul aplicarii fungicidelor, acestea risca sa se imprastie in toate directiile.

Pentru a va proteja in momentul aplicarii fungicidelor la gogosari trebuie sa folositi o masca de protectie.

Aplicarea fungicidelor la gogosari se poate face in paralel cu utilizarea unui regulator de crestere Tron-pH care va va ajuta sa imbunatatiti aplicarea tratamentelor fitosanitare. In plus mai puteti folosi si un ingrasamant foliar Cropmax.