Filtre

Trei frati patati

Trei frati patati sau dupa denumirea stiintifica Viola arvensis, este o buruiana anuala, perena dicotiledonata care se poate inmulti cu ajutorul semintelor si are diferite forme strict in functie de inaltime, culoarea florii si marime.

Frunzele adevarate ale plantei trei frati patati (Viola arvensis) sunt imprastiate, nu grupate, au marginile dantelate, iar frunzele inferioare sunt oval-lanceolate si se ingusteaza treptat spre petiol.

Perioada de inflorire a buruienii trei frati patati (Viola arvensis) este pe tot parcursul anului, iar numarul de seminte pe care il poate produce plante este cuprins intre 150 si 3.000.

Pentru a combate simplu si usor buruiana trei frati patati trebuie folositi erbicide care sunt specifice culturilor in care apare. Trei frati patati este o buruiana ce poate provoca daune culturilor dumneavoastra si este necesara combaterea acestuia intr-un stadiu cat mai de inceput.

In aceasta categorie puteti gasi erbicide pe care le puteti folosi impotriva buruienii trei frati patati.

In momentul in care aplicati erbicidele la trei frati patati tineti cont ca trebuie sa fiti echipat corespunzator (masca de protectie, manusi si combinezon).

Mai multe detalii cum se dezvolta trei frati patati veti putea gasi in articolul nostru (click aici)!