Filtre

Ridiche salbatica

1 2
1 2

Ridichea salbatica este o planta care apartine familiei Cruciferae si se inmulteste prin seminte. Ridichea salbatica (Raphanus Raphanistrum) poate fi observata pe toate tipurile de pamant, preferand solurile lutoase, nisipoase.

Ridichea salbatica poate aparea in culturile de cereale de toamna si de primavara, in culturile de porumb, cartof si rapita.

Procesul de germinare al Ridichii salbatice (Raphanus Raphanistrum) are loc in primavara, iar adancimea optima pentru germinare este la 1 maxim 2 centimetri. Procesul de germinare are loc la o temperatura optima de 20 de grade Celsius.

Erbicidele pentru combaterea buruienii ridiche salbatica sunt menite sa stopeze dezvoltarea si inmultirea buruienii. Pentru a putea scapa de ridichea salbatica trebuie sa folositi erbicide specifice, aplicate cu ajutorul pompelor de stropit.

Pentru a putea sa stropiti cu erbicide trebuie sa fiti imbracat adecvat, adica veti fi nevoit sa purtati un combinezon, masca si manusi de protectie.

In aceasta categorie veti putea gasi erbicide pe care le puteti folosi in procesul de combatere a buruienii ridichea salbatica. Mai multe detalii puteti gasi si in articolul nostru (click aici)!