Categorii

Cum scapam de muste


Cum scapam de muste

Mustele care bazaie in jurul casei sau terasei tale pot fi cu siguranta un lucru greu de suportat. Aflati acum cum sa scapati de muste de la un specialist.

Metode de eliminare a mustelor

Majoritatii persoanelor nu le plac mustele. In casa si in aer liber, a vedea aceste insecte stand pe sau langa alimentele si bauturile dvs. este o un lucru pe care nimeni nu si-l doreste. Cu toate acestea, exista mii de specii de muste in lume. Unele tipuri de muste sunt capabile sa muste, in timp ce altele sunt doar deranjante. In plus, mustele sunt raspunzatoare de raspandirea unor boli precum febra tifoida, dizenterie, diaree si intoxicatii alimentare.

Mustele care se gasesc de regula in casele si in jurul acestora includ musca casei, musca mica, mustele suflate, mustele fructelor s.a. In unele parti ale Romaniei, mai exista o specia de musca a casei care este aproape dublu ca dimensiune fata de musca normal. In special, aceste muste mari se gasesc in zonele cu ferme de animale.

Daca aveti probleme cu mustele, exista mai multe metode pentru controlul lor, dar ATENTIE: uciderea mustelor nu este acelasi lucru cu eliminarea definitiva. Orice solutie de tip insecticid omoara mustele dar partea mai complicata este sa scapi de ele pe termen lung.

Aici intervine solutia pentru muste de la BAYER.

Se numeste Quick Bayt 2EXTRA WG 10, este o solutie pe baza de momeala care atrage mustele la consum, chiar si in detrimentul surselor de hrana clasice, motiv pentru care nu este necesar a se trata intreaga suprafata ce se doreste protejata, ci doar aproximativ 30-40% din aceasta.


insecticid quick bayt

Cunoaste-ti inamicul

Metodele de combatere a mustelor de casa variaza in functie de perioada anului. Solutiile care functioneaza in lunile de vara nu sunt intotdeauna eficiente atunci cand vremea se raceste. In plus, parerile expertil or despre cele mai bune modalitati de a scapa de muste difera, de asemenea.

Un lucru care nu se schimba este faptul ca pe timpul verii, populatiile de muste cresc foarte mult. Una dintre cele mai eficiente metode de indepartare a mustelor este eliminarea reproducerii cu insecticidul Quick Bayt de la BAYER.

Mustele se hranesc si depun oua in zone precum cosurile de gunoi sau zonele unde sunt crescute animale si pasarile este recomandat curatarea acestor ca sa eliminate problema inainte ca ele sa se inmulteasca. De asemenea, controlati numarul mic de muste folosind insecticidul Solfac Combi. Pentru eliminarea rapida si uciderea mustelor, dar fara control rezidual, sunt disponibile unele spray-uri cu aerosoli care contin piretrine ca Solfac Automatic Forte. Acestea sunt adecvate pentru rezultate rapide si aplicare sigura in jurul oamenilor, animalelor de companie si alimentelor inainte de a iesi in gradina, balcon sau terasa. Aceste insecticide resping doar temporar mustele din zona respectiva.

In timpul iernii, Garden Farm recomanda etansarea corecta a fisurilor de pe peretii sau a parchetului din casa dvs., examinarea punctelor de intrare si luarea in considerare a utilizarii unui insecticid spray conceput pentru a respinge mustele. Mustele care ierneaza vor cauta puncte de intrare, astfel incat sa se poata ascunde in golurile peretilor sau la mansarde si sa astepte vremea mai calda.

Cea mai eficienta solutie creata special de compania Bayer este Quick Bayt – este o momeala insecticida concentrata, destinata combaterii mustelor, formulata pe baza a doua substante active: Imidacloprid (10%), din clasa neonicotinililor de ultima generatie, cu actiune sistematica, ce blocheaza, paralizeaza, sistemul nervos al insectelor, provocandu-le moartea; Cis-tricos-9-en (0.1%) ce actioneaza conjugat si complementar cu cea sistematica in cresterea eficacitatii, a vitezei de actiune a produsului, prin sporirea atractivitatii. Formularea include, totodata, atractanti alimentari - BayerLEJ si esente de zahar, dar si agentul repelent Bitrex, pentru o siguranta sporita in utilizare si prevenirea ingestiei accidentale a produsului de catre vietuitoare non-vizate.

Se dizolva 250gr. QuickBayt 2EXTRA WG 10 in 2 litri de apa pentru tratarea unei suprafete de 100 de metri patrati.


Anti muste

Musculitele de otet

Poate ca una dintre cele mai complicate probleme cu care va puteti confrunta este o infestare cu musculitele de otet. Aceste muste se inmultesc rapid si pot parea imposibil de indepartat. Acest lucru se datoreaza faptului ca odata intrate intr-o casa, aceste muste sunt capabile sa se reproduca in mai multe locuri. Acestea se gasesc frecvent pe sau in apropierea fructelor coapte sau putrezite, a cosurilor de gunoi murdare sau a cosurilor de reciclare, sub frigidere si in gunoiul de gunoi si in canalele de golire slaba. Solutia cea mai simpla este sa folositi insecticid K-Othrine WG 250 – insecticid piretroid cu eficacitate deosebita impotriva intregului spectru de insecte daunatoare · Ambalaj 20 g de tip “single dose” (pentru o singura utilizare) · Asigura folosinta imediata - in doar cateva ore de la aplicare – a spatiului tratat · Formularea speciala – granule – favorizeaza o remanenta prelungita · Nu contine solventi, este biodegradabil, are fotostabilitate mare, nu pateaza, nu lasa urme vizibile dupa aplicare

De retinut: Pentru combaterea mustelor folositi insectidul Quick Bayt pe o suprafata de 30% din suprafata totala infestata.

De exemplu: Daca aveti un perete de 100 m2, se aplica solutia cu o pompa de stropit pe o suprafata de doar 30 m2.

Dupa cateva zile, solutia se poate active din nou, daca pe acelasi perete aplica din nou doar apa cu pompa de stropit.

Pentru orice problema, puteti suna un consultant la numarul de tel: 0786975000

Pentru mai multe articole despre cum sa scapi de insecte, acceseaza pagina: --> Cum sa scapi de insecte!