Categorii

Solutie anti tantari exterior


solutie anti tantari

Ce solutie anti tantari sa alegem?

A venit vara, ceea ce inseamna ca este timpul pentru iesitul la joaca in aer liber, picnicuri, gratare in curte si, da, in perioada mai - septembrie o sa avem si tantari. Perioada cand apar tantarii si numarul lor tin doar de vreme. Daca ploua mult, atunci dupa maxim 14 - 21 zile o sa avem tantari.....si automat muscaturi de tantari.

In plus fata de muscaturile care produc o mancarime, muscaturile de tantari de sex feminin pot transmite boli precum virusul West Nile, virusul Zika, malaria si febra dengue. In timp ce multe dintre aceste boli sunt doar preocupari pentru calatori, unele au aparut in Statele Unite. Prin urmare, nu este rau sa fii pregatit.

Ideal este sa pastrati gradina cat mai ordonata, cat mai curata, sa tundeti gazonul la timp, sa nu udati foarte mult si limitati cantitatea de apa statuta pe care o aveti in jur. Aruncati galetile, sticle sau obiecte care ar putea strange apa dupa ploaie sau dupa udatul cu aspersoare si astupati golurile din pamant. Acestea sunt terenuri de reproducere pentru tantari.

Cel mai eficient este: Solfac Trio de la BAYER!

Insecticid Solfac Trio Ec 140, 500 ml, Bayer

Ce insecticide putem cumpara de la Garden Farm impotriva tantarilor?

Vindem doar produse profesionale de la BAYER.

Conform datelor noastre precum și studiilor BAYER, produsele cele mai eficiente si cu remanenta de minim 30 de zile sunt:

Solfac Trio EC 140

Solfac Combi Maxx

K-Othrine SC 25 Flow

K-Othrine Partix

Cum functioneaza impotriva tantarilor?

Insecticid cu spectru larg si eficacitate dovedita in distrugerea sistemului imunitar al tuturor insectelor daunatoare comune in special al tantarilor.

Formularea "Flow" ofera un raport optim intre eficacitatea biologica, remanenta si siguranta in aplicare (contine solvent intr-o cantitate neglijabila si nu este inflamabil).

Are fotostabilitate mare, toxicitate extrem de scazuta pentru vietuitoarele non-vizate si este biodegradabil, nu pateaza, nu lasa urme vizibile dupa aplicare.

Unde se foloseste:

- in exterior, in dezinsectiile sezoniere pentru combaterea tantarilor din mediul urban: curti interioare, parcuri, cartiere de locuinte, artere de circulatie, zone de agrement, spatii deschise cu prezenta umana.

- in interiorul incintelor locuite sau industriale (locuinte, birouri, hoteluri, scoli, spitale, unitati de alimentatie publica, unitati militare, cinematografe si locuri publice in general; ferme, depozite, instalatii industriale; nave, avioane si mijloace de transport in general; depozite de deseuri, deversari, etc.) pentru combaterea, in special, a insectelor zburatoare: muste, tantari, molii, viespi, dar si a paianjenilor, gandacilor de casa, furnicilor, puricilor.

Modalitati de a ajuta la prevenirea muscaturilor de tantari

Nu ar trebui sa va bazati exclusiv pe insecticide pentru a ajuta la combaterea tantarilor din si in jurul casei. Tantarii se pot inmulti rapid, deci este important sa luati masurile necesare pentru a le controla. Dar, la fel ca in majoritatea daunatorilor, controlul incepe cu prevenirea . Iata cativa pasi pe care ii puteti lua pentru a preveni tantarii din curtea ta:

Indepartati sursele de apa - foarte important

Tantarii isi depun ouale in apa proaspata, astfel incat orice sursa de apa stagnanta - chiar si cele mici ca un capac de sticla - sunt potentiale terenuri de reproducere. Acestea pot include jgheaburi infundate, anvelope vechi, cosuri de gunoi, prelate, baterii exterioare care picura si multe altele. Veti dori sa luati toate masurile pe care le puteti face pentru a reduce habitatul tantarilor de pe proprietatea dvs.

Schimbati in mod curent sursele de apa daca aveti animale in curte

S-ar putea sa existe unele surse de apa in jurul casei pe care nu doriti sa le eliminati, cum ar fi boluri pentru caini sau pisici s.a. Puteti schimba in mod repetat aceste surse de apa, astfel incat larvele de tantari sa se dezvolte mai greu.

Inlocuiti iluminatul din exteriorul casei

La fel ca multe alte insecte, tantarii sunt atrasi de unele frecvente ale luminii. Puteti inlocui iluminatul exterior cu lumini galbene pe care insectele tind sa le gaseasca neatractive. Acest lucru va poate ajuta sa atrageti cat mai putini tantari .

Etansare si puncte de intrare pe ecran

Tantarii pot intra in casa ta dupa lumina prin intermediul unor deschideri mici. Verificati pentru a va asigura ca usile si ferestrele sunt sigilate corespunzator pentru a va ajuta sa pastrati insectele in afara casei.

Cum sa ajutati la controlul tantarilor

Controlul si prevenirea tantarilor pot fi o provocare mai ales daca doresti sa o faci chiar tu, fara firma de, DDD. Din fericire, nu este chiar atat de complicat pe cat pare, sa stropesti cu solutia de la BAYER pentru tantari.

Iata cativa pasi simpli:

1. Foloseste doar insecticide de la Bayer deoarece au ca mai mare remanenta si sunt cele mai eficiente impotriva tantarilor

2. Foloseste un combinezon simplu - costa maxim 30-40 lei - il poti gasi pe situl nostru in categoria "Aparate de stropit & Echipamente

3. Foloseste o pereche de ochelari

4. Cumpara o pompa de stropit de minim 5 litri sau daca ai suprafata mare poti cumpara o pompa cu acumulator de 12-16 litri.

5. Stropirea cu trebuie facuta intre orele 20-22 cand tantarii au cea mai mare activitate, sau dimineata intre orele 08-10. Dimineata, stropirea se face doar pe sub frunzele copacilor.


Combinezon

aparate de stropit


Citesti si...cum sa scapi de capuse: click!

Produse recomandate

-7%
K-othrine SC 25
-20%
Solfac Trio Ec 140
-18%
K-Othrine Partix
-24%
Solfac Trio Ec 140