Categorii

Atlantica agricola - pentru sanatatea plantelor tale!


Atlantica Agricola

Atlantica Agricola

Atlantica Agricola este o companie ce are ca scop sa aduca sanatatea si bunastarea oamenilor cu ajutorul solutiilor eficiente pentru imbunatatirea agriculturii.

Acestia servesc fermierii cu produse de inalta calitate, oferind solutii inovatoare care asigura un ecosistem alimentar sanatos pentru toata lumea. De la infiintarea companiei (mai exact in anul 1982), Atlantica Agricola a cuprins mult mai mult decat dezvoltarea ingrasamintelor.

Prin selectarea fiecarui ingredient si a fiecarei compozitii, acestia se straduiesc sa obtina cea mai inalta calitate si cele mai inalte niveluri de durabilitate si responsabilitate sociala la nivel local, national si global.

In prezent Atlantica Agricola ofera solutii pentru o retea de 60 de tari, iar aceasta companie este un reper de calitate la nivel mondial. Acesta este rezultatul capacitatii departamentului de cercetare in continua evolutie si de a-si adapta produsele la fiecare tip de cultura, clima si tehnica agronomica, intr-o stare constanta de ascultare a cererilor fermierilor din fiecare parte a planetei. Atlantica Agricola are o retea de distribuitori si tehnicieni in fiecare tara pentru a servi clientul cat mai rapid.

Atlantica Agricola isi propune sa se pozitioneze ca lider mondial in productia si comercializarea de produse ecologice si organice extrem de eficiente, care ofera fermierilor instrumente eficiente care pot fi incluse in programele lor de tratare si astfel reduc povara chimica a culturilor lor.

Materiile prime utilizate pentru obtinerea acestor extracte sunt cultivate si prelucrate pentru a controla procesul de productie de la inceput pana la sfarsit.

Agricultura trebuie sa fie capabila sa-si mentina productivitatea si profitabilitatea, precum si sa-si reduca impactul asupra mediului. Din acest motiv, unul dintre principalele obiective ale companiei este formularea de produse cu impact redus asupra mediului.

Agricultura pozitiva este rezultatul sumei de cunostinte extrem de tehnice combinate cu valorile umane si un sentiment de responsabilitate fata de mediu.

Aceasta viziune include o atitudine pozitiva de imbunatatire constanta si ,,atentie pozitiva" fata de mediul de afaceri, fata de aceasta planeta.

Cateva dintre produsele Atlantica Agricola de cea mai buna calitate sunt:

Stimulator de inradacinare 1000 ml, Razormin, care favorizeaza capacitatea de absorbtie a nutrientilor din sol si ajuta planta sa depaseasca situatiile de fitotoxicitate si stres.

Razormin Atlantica Agricola

Corector de carenta, Kelik K 50%, Atlantica Agricola, 5 L, ajuta la -> Cresterea rezistentei plantelor impotriva secetei si salinitatii. Stimularea dezvoltarii sistemului radicular, imbunatatind penetrarea lui in sol. Ajuta la maturarea uniforma a fructelor.

Corector de carenta, Kelkat Fe 6% EDDHA, Atlantica Agricola, 5 kg, avantajele acestuia fiind -> Absorbtie rapida si eficienta si aplicare la sol si foliar.