Naut

Selectarea unor erbicide eficiente si potrivite pentru naut va maximiza eficienta si profitabilitatea culturilor. Identifica cu exactitate tipul de buruieni existente in culturile tale de naut. Concentreaza-te din timp la culturile care ti-au creat probleme anul acesta si determina cultura care va fi plantata anul viitor. Pune pe primul plan siguranta culturilor. Intelegerea particularitatilor fiecarui tip de erbicide te va ajuta sa determini care este cea mai buna alegere, astfel incat buruienile sa fie eliminate fara ca restul plantelor sa aiba de suferit. Nu aplica erbicide la naut atunci cand bate vantul. Acesta poate transporta picaturi de erbicide pana in zonele in care se afla alte gradini, locuinte, oameni, animale sau surse de apa.

Pulverizeza erbicide la naut atunci cand temperaturile sunt in conformitate cu indicatiile din prospect, pentru a evita vaporizarea si evaporarea picaturilor.

Utilizeaza tehnici de aplicare prin pulverizare care reduc la minim productia de picaturi fine. Foloseste duze speciale, care functioneaza la o presiune scazuta. Pe masura ce presiunea creste, este posibil ca zona de aplicatie pentru erbicid sa nu poata fi controlata.

Garden Farm va recomanda pentru pulverizare pompa de stropit Evo Tools.