Insecticid Solfac Combi, 1 Litru, Bayer

299,90 Lei
Pret vechi: 379,90 Lei
Scurta descriere:

· Insecticid foarte eficient in combaterea principalelor specii de tantari, capuse, muste, gandaci de bucatarie, purici, capuse, plosnite, viespi etc...

· Foarte eficient impotriva insectelor taratoare si zburatoare.

· Remanenta: pana la 90 de zile.

· Foarte important: aplicarea se face intre orele 20 - 22 sau 07 - 09.

· Doza de aplicare: 120 ml - 10 litri apa.

· De retinut: Solfac Combi se poate folosi pe toate plantele ornamentale, pomi fructiferi, gazon etc... inclusiv: pe terase sau pe suprafata exterioara a caselor (decorativa, lemn) fara sa pateze.

· Comanda telefonic la : 0758782109

· Consultanta gratuita la : 0786975000

BYS1LT
Stoc Epuizat

Solfac Combi NF este un insecticid piretroid concentrat de contact cu un efect de soc si knock-down instant, urmat de o activitate reziduala de lunga durata, de pana la 90 de zile, concentrat cu actiune de reziduala in formulare fara solventi si inodor.

Solfac Combi utilizare

Beneficii

 • insecticid de formulare SC - Suspensie Concentrata (pe baza de apa);
 • compus din 3 substante active: Deltametrin, Esbiotrin, Piperonil Butoxid
 • foarte eficient pentru tratamente impotriva insectelor taratoare cat si zburatoare in special tantari, gandaci, muste, plosnite, capuse.
 • are o actiune de ucidere rapida, combinata cu o actiune de remanenta pana la 90 de zile.
 • nu are miros: se poate folosi si in interior.

Mod de actiune:

Insecticidul Solfac Combi NF are efect atat prin contact direct cat si rezidual fiind un insecticid formulat in suspensie concentrata (SC) cu un continut puternic de 2 piretroizi si un agent sinergic, piperonil butoxid.

Substana activa, Esbiotrin, este responsabila pentru efectul de soc urmat de un knock-down consistent. Concomitent, impreuna cu substanta activa Deltametrin prezinta un grad ridicat de fotostabilitate, proprietate ce garanteaza efecte de anihilare si control pentru o lunga durata de timp, oferind si un nivel inalt de remananta.

PBO (piperonil butoxid) in combinatie cu cele 2 substante: deltrametrin si esbiotrin garanteaza si imbunatateste activitatea biocida, crescand in acelasi timp permeabilitatea stratului de chitina pentru deltamethrin si esbiotrin, oferind in interiorul organismului daunatorului protectie impotriva degradarii enzimatice.

Solfac Combi NF este caracterizat in principal de efectul sau biocid rapid si letal cu o activitate reziduala de pana la 90 de zile. Totodata, acesta este sigur datorita lipsei solventilor, avand un miros insesizabil

Aditional, prezinta si un efect secundar de flush-out. Practic, acest efect atrage daunatorii si insectele vizate din locurile in care se ascund, facand insecticidul ideal impotriva insectelor taratoare si zburatoare.

Efectul de triplu impact al amestecului asigura activitate biocida si impotriva insectelor ce prezinta, in mod normal, rezistenta la substantele active utilizate individual. Prin sumarea modalitatilor de actiune, Solfac Combi NF ofera si un efect repelent, indepartand daunatorii si tinandu-i la distanta.

Daunatori vizati:

 • Tantari;
 • Purici;
 • Furnici;
 • Muste;
 • Plosnite;
 • Gandaci de bucatarie;
 • Daunatori specifici fermelor de animale si pasari.

Mod de utilizare:

Pentru tantari: Se recomanda aplicarea insecticidului Solfac Combi intre orele 20 - 22 sau 07 - 09 si se dilueaza 120 - 150 ml in 10 litri de apa. Se aplica cu pompa de stropit sau cu atomizorul. Daca solutie anti tantari se foloseste dimineata intre orele 07 - 09, se recomanda folosirea unui atomizor de preferat, sau daca se foloseste pompa de stropit, aplicarea solutiei trebuie efectuata "sub frunze" in cazul pomilor sau plantelor ornamentale.

De retinut: Solfac Combi se poate folosi pe toate plantele ornamentale, pomi fructiferi, gazon etc inclusiv: pe terase sau pe suprafata exterioara a caselor (decorativa, lemn) fara sa pateze.

Pentru capuse: recomanda aplicarea insecticidului Solfac Combi intre orele 18 - 21 sau 07 - 09 si se dilueaza 200 ml in 10 litri de apa. Se aplica cu pompa de stropit sau cu atomizorul

Pentru muste: Solfac Combi este eficient pentru muste doar prin contact direct. Pentru o eficienta de 100% impotriva mustelor se foloseste insecticidul momeala anti muste de la Bayer: Quick Bayt 2EXTRA WG 10. Solfac Combi se foloseste intre orele 20 - 22 sau 07 - 09 si se dilueaza 120 - 150 ml in 10 litri de apa. Se aplica cu pompa de stropit sau cu atomizorul.

Pentru gandaci: Se recomanda aplicarea insecticidului Solfac Combi la orice ora daca este folosit in interior si se dilueaza 200 ml in 10 litri de apa. Se repeta la 7 zile. Se aplica cu pompa de stropit sau cu atomizorul.

Pentru plosnite: Se recomanda aplicarea insecticidului Solfac Combi la orice ora daca este folosit in interior si se dilueaza 200 ml in 10 litri de apa. Pentru o eficienta maxima, sigilati produsele din materie textila precum si din hartie (carti, reviste, etc) si aplicati solutia cu o pompa de stropit sau atomizor. Se repeta de 3 ori la 7 zile diferenta. Solfac Combi merge in combinatie pentru plosnite cu Solfac Automatic Forte.

Indiferent de modul de aplicare al Solfac Combi NF, este foarte important sa respecte masurile de siguranta la aplicare. Astfel, in cazul aplicarilor la interior, atat pentru siguranta locuitorilor cat si pentru eficienta tratamentului, este obligatoriu ca spatiul tratat sa nu fie accesat timp de 12-24 de ore, iar cu 6-8 ore inainte de finalizarea intervalului de restrictie, spatiul tratat sa fie aerisit in mod natural.

Este recomandata purtarea de echipamente de protectie la efectuarea oricarui fel de tratament biocid, precum: combinezon, masca cu filtru pentru gaze si particule organice, ochelari si manusi.

Produsul poate fi aplicat in zone urbane locuite (locuinte rezidentiale, centre comerciale, scoli, gradinite, spitale), areale industriale (industria alimentara, depozite) sau ferme de animale si pasari.

Pentru tratamentele de dezinsectie, insecticidul poate fi aplicat cu succes prin multiple metode, in functie de locatie, gradului de infestare, sprafata sau volumul de insecticid necesar:

 • Pulverizare cu generatoare ULV de ceata rece;
 • Pulverizare reziduala cu pompe de joasa presiune sau atomizoare;
 • Pulverizare traditionala;

Eficacitate si timp de actiune:

Solfac Combi NF provoaca un efect de knock-down instantaneu ( 87% - 5 minute; 100% -1 ora) si o mortalitate de 84% in 5 minute si 100% in 24 de ore la muste. In cazul tantarilor moratlitatea este de 100% in 2-24 ore.

Diluatie in functie de modul de aplicare:

 • Prin pulverizare 0,75% - 1.50%1 litru solutie de lucru pentru tratarea a 10m2
 • Insecte zburatoare (tantari, muste, molii, etc): 100-150 ml produs in apa in 10 l de apa
 • Insecte taratoare (gandaci, furnici, paianjeni, etc): 125-150 ml de produs in 10 l de apa

Click aici pentru a afla mai multe despre istoria si valorile marcii Bayer!

Denumire Companie: ZENON GROUP STORE SRL

Adresa: Str. Doctor Iacob Felix nr. 3, sector 1, Bucuresti, Romania

Cod Postal: 011042

CUI: RO 25384195

Nr. Reg. Com: J40/4332/2009

Capital Social: 10.000 lei

Banca: GARANTI BANK Suc. COPOSU

Cont: RO57 UGBI 0000 7320 0096 0RON

Trezoreria Sectorului 3

Cont: RO07 TREZ 7035 069X XX01 1105

-----------------------------------------------------------------------------------------

Date de contact:

Adresa: Str. Doctor Iacob Felix nr. 3, sector 1, Bucuresti, Romania

Pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, va rugam sa sunati inainte cu minim 30 de minute.

Program: Luni - Vineri: 09.00 - 17.30

Telefon Mobil Comenzi: 0758782109

Whatsapp: 0758782109

Telefon Fix: 021.777.71.83

Fax: 031.817.92.89

Email: comenzi@gardenfarm.ro

Livrarea comenzilor in Bucuresti:

—> Livrare GRATUITA in maxim 24 de ore lucratoare pentru comenzile mai mari de 299 lei.

Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 299 lei se percepe o taxa de transport de 16.99 lei.

—> Livrare in aceeasi zi pentru comenzile un cost de 39.99 lei. (Daca comanda este trimisa pana in ora 14)

***Un operator o sa va contacteze pentru confirmare.

—> Ridicare de la sediul nostru - poti ridica comanda GRATUIT. Trebuie doar sa suni inainte cu un minim 30 de minute pentru a verifica daca produsul este in stoc.

Livrarea comenzilor pe teritoriul Romaniei:

—> GRATUIT in maxim 24-48 de ore lucratoare pentru comenzile mai mari de 399 lei in limita a 15 de kg.

Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 399 lei se percepe o taxa de transport de 17.99 lei

Pentru comenzile cu o greutate mai mare de 15 de kg se percepe o taxa suplimentare de 0.70 - 0.9 lei / kg.

Daca livrarea se face in afara localitatilor de acoperire ale firmei de curierat, costul de transport va fi cu suplimentat cu 20 lei TVA inclus, indiferent de nr de km suplimentari.

Daca aveti km suplimentari, un operator o sa va contacteze pentru a va prezenta costul exact de livrare.

1 2

Solfac este cea mai buna solutie de la Bayer. Noi o folosim de la tantari, gandaci, muste etc.
Este foarte bun.

Solfac este foarte bun pentru purici.

Bună ziua. A folosit cumva, cineva, acest produs și pentru purici? Nu am găsit nicio soluție și nu mai știm cum sa mai scapam de ei!

din punctul meu de vedere este cel mai bun insecticid pe care l-am folosit. Am avut probleme cu furnicile ani de zile in intreaga casa. E singurul produc care a dat rezultate.

L-am aplicat acum 3 zile si pana acum nici un tantar. Revin in 2-3 saptamani.

Foarte eficient produsul impotriva tantarilor. Il recomand.

Buna ziua
Pentru gandaci de bucatarie va recomandam Max Force IC Gel

Pentru gindaci de bucatarie e bun?

Sandu Viorel - nu prea o sa gasesti solutie impotriva cartitelor pentru ca ele sunt protejate prin lege. Si eu am avut probleme cu cartitele si am folosit Solfac dar intr-adevarat, doar le-a gonit si nu le-a eliminat.

Pentru cartite nu este bun produsul. De fapt pentru cartite nu prea am gasit nici un insecticid bun.
1 2
Scrie un comentariu

Toate produsele de pe Garden Farm sunt disponibile si prin SEAP.

Orice produs de care ati putea avea nevoie, este disponibil si prin platforma SEAP. Trebuie doar sa discutam putin inainte, iar de restul de ocupam noi.

Cadouri GARANTAT

Orice comanda pe site-ul Garden Farm este rasplatita cu un cadou, in functie de valoarea cosului. Cadoul este alegerea fiecarui client. Alege ce iti place!

Termene de plată si politica de retur

Suntem parteneri, nu avem o simpla relatie comerciala cu clientii nostri. Intelegem specificul business-urilor voastre si incercam sa fim utili. Tocmai de aceea suntem flexibili atunci cand negociem termenele de plata. Si mai ales de aceea avem o politica foarte generoasa de retur a produselor. Pentru mai putin de 1% din totalul comenzilor venite la Garden Farm am avut solicitari de retur.

Brosura (Brosura_Bayer_Solfa_Combi_NF.pdf, 321 Kb) [Descarcare]

Fisa securitate (Fisa_Date_Tehnice_Bayer_Solfa_Combi_NF.pdf, 229 Kb) [Descarcare]

Aviz (Aviz_Bayer_Solfac_Combi_NF.pdf, 906 Kb) [Descarcare]

Pachete legume & pomi fructiferi

Produse similare