Gargarita sfeclei de zahar

Gargarita sfeclei de zahar poate fi observata in zonele care prezinta soluri cernoziomice sau aluvionarepoate fi observata in zonele care prezinta soluri cernoziomice sau aluvionare. Aceasta mai poate fi gasita si sub numele de gargarita cenusie a sfeclei. Gargarita femela a sfeclei de zahar este mai mare decat masculul.

La masculi, primele doua segmente ale abdomenului au o fosa longitudinala. Sectiunea finala a picioarelor de mers la femele este mai putin pubescenta cu firele de par.

Corpul carnos al larvei difera intr-o forma arcuita. Aceasta nu are picioare. Capul este galben sau galben maroniu. Lungimea corpului este de 28-30 mm. Corpul este format din 12 segmente, 9 spirale pe laturi.

Aplicarea insecticidelor pentru gargarita sfeclei de zahar au ca scop stoparea inmultirii acesteia. Insecticidele pe care le folositi pentru a combate aparitia gargarita sfeclei de zahar se vor aplica dimineata pana in ora 10 sau seara dupa ora 19!

In aceasta categorie veti gasi insecticide pe care le veti putea folosi pentru a combate aparitia gargaritei sfeclei de zahar!