Cocktail Anti Tantari (Solfac Combi, 1 litru-Solfac Trio EC 140, 500 ml)

459,99 Lei
Pret vechi: 534,80 Lei
Scurta descriere:
Cocktail Anti tantari (Solfac Combi 1 litru + Solfac Trio EC 140 500 ml) - SE DILUEAZA 100 ml Solfac Combi + 50 ml Solfac Trio EC 140 in 10 litri de apa pentru o suprafata de 100 - 200 mp. *** PENTRU INFESTARI MARI! Solfac Combi Beneficii insecticid de...
BYKS14559
Stoc Epuizat

Cocktail Anti tantari (Solfac Combi 1 litru + Solfac Trio EC 140 500 ml) - SE DILUEAZA 100 ml Solfac Combi + 50 ml Solfac Trio EC 140 in 10 litri de apa pentru o suprafata de 100 - 200 mp.

*** PENTRU INFESTARI MARI!

Solfac Combi

Beneficii

 • insecticid de formulare SC - Suspensie Concentrata (pe baza de apa);
 • compus din 3 substante active: Deltametrin, Esbiotrin, Piperonil Butoxid
 • foarte eficient pentru tratamente impotriva insectelor taratoare cat si zburatoare in special tantari, gandaci, muste, plosnite, capuse.
 • are o actiune de ucidere rapida, combinata cu o actiune de remanenta pana la 90 de zile.
 • nu are miros: se poate folosi si in interior.

Mod de actiune:

Insecticidul Solfac Combi NF are efect atat prin contact direct cat si rezidual fiind un insecticid formulat in suspensie concentrata (SC) cu un continut puternic de 2 piretroizi si un agent sinergic, piperonil butoxid.

Substana activa, Esbiotrin, este responsabila pentru efectul de soc urmat de un knock-down consistent. Concomitent, impreuna cu substanta activa Deltametrin prezinta un grad ridicat de fotostabilitate, proprietate ce garanteaza efecte de anihilare si control pentru o lunga durata de timp, oferind si un nivel inalt de remananta.

PBO (piperonil butoxid) in combinatie cu cele 2 substante: deltrametrin si esbiotrin garanteaza si imbunatateste activitatea biocida, crescand in acelasi timp permeabilitatea stratului de chitina pentru deltamethrin si esbiotrin, oferind in interiorul organismului daunatorului protectie impotriva degradarii enzimatice.

Solfac Combi NF este caracterizat in principal de efectul sau biocid rapid si letal cu o activitate reziduala de pana la 90 de zile. Totodata, acesta este sigur datorita lipsei solventilor, avand un miros insesizabil

Aditional, prezinta si un efect secundar de flush-out. Practic, acest efect atrage daunatorii si insectele vizate din locurile in care se ascund, facand insecticidul ideal impotriva insectelor taratoare si zburatoare.

Efectul de triplu impact al amestecului asigura activitate biocida si impotriva insectelor ce prezinta, in mod normal, rezistenta la substantele active utilizate individual. Prin sumarea modalitatilor de actiune, Solfac Combi NF ofera si un efect repelent, indepartand daunatorii si tinandu-i la distanta.

Daunatori vizati:

 • Tantari;
 • Purici;
 • Furnici;
 • Muste;
 • Plosnite;
 • Gandaci de bucatarie;
 • Daunatori specifici fermelor de animale si pasari.

Mod de utilizare:

Pentru tantari: Se recomanda aplicarea insecticidului Solfac Combi intre orele 20 - 22 sau 07 - 09 si se dilueaza 120 - 150 ml in 10 litri de apa. Se aplica cu pompa de stropit sau cu atomizorul. Daca solutie anti tantari se foloseste dimineata intre orele 07 - 09, se recomanda folosirea unui atomizor de preferat, sau daca se foloseste pompa de stropit, aplicarea solutiei trebuie efectuata "sub frunze" in cazul pomilor sau plantelor ornamentale.

De retinut: Solfac Combi se poate folosi pe toate plantele ornamentale, pomi fructiferi, gazon etc inclusiv: pe terase sau pe suprafata exterioara a caselor (decorativa, lemn) fara sa pateze.

Pentru capuse: recomanda aplicarea insecticidului Solfac Combi intre orele 18 - 21 sau 07 - 09 si se dilueaza 200 ml in 10 litri de apa. Se aplica cu pompa de stropit sau cu atomizorul

Pentru muste: Solfac Combi este eficient pentru muste doar prin contact direct. Pentru o eficienta de 100% impotriva mustelor se foloseste insecticidul momeala anti muste de la Bayer: Quick Bayt 2EXTRA WG 10. Solfac Combi se foloseste intre orele 20 - 22 sau 07 - 09 si se dilueaza 120 - 150 ml in 10 litri de apa. Se aplica cu pompa de stropit sau cu atomizorul.

Pentru gandaci: Se recomanda aplicarea insecticidului Solfac Combi la orice ora daca este folosit in interior si se dilueaza 200 ml in 10 litri de apa. Se repeta la 7 zile. Se aplica cu pompa de stropit sau cu atomizorul.

Pentru plosnite: Se recomanda aplicarea insecticidului Solfac Combi la orice ora daca este folosit in interior si se dilueaza 200 ml in 10 litri de apa. Pentru o eficienta maxima, sigilati produsele din materie textila precum si din hartie (carti, reviste, etc) si aplicati solutia cu o pompa de stropit sau atomizor. Se repeta de 3 ori la 7 zile diferenta. Solfac Combi merge in combinatie pentru plosnite cu Solfac Automatic Forte.

Indiferent de modul de aplicare al Solfac Combi NF, este foarte important sa respecte masurile de siguranta la aplicare. Astfel, in cazul aplicarilor la interior, atat pentru siguranta locuitorilor cat si pentru eficienta tratamentului, este obligatoriu ca spatiul tratat sa nu fie accesat timp de 12-24 de ore, iar cu 6-8 ore inainte de finalizarea intervalului de restrictie, spatiul tratat sa fie aerisit in mod natural.

Este recomandata purtarea de echipamente de protectie la efectuarea oricarui fel de tratament biocid, precum: combinezon, masca cu filtru pentru gaze si particule organice, ochelari si manusi.

Produsul poate fi aplicat in zone urbane locuite (locuinte rezidentiale, centre comerciale, scoli, gradinite, spitale), areale industriale (industria alimentara, depozite) sau ferme de animale si pasari.

Pentru tratamentele de dezinsectie, insecticidul poate fi aplicat cu succes prin multiple metode, in functie de locatie, gradului de infestare, sprafata sau volumul de insecticid necesar:

 • Pulverizare cu generatoare ULV de ceata rece;
 • Pulverizare reziduala cu pompe de joasa presiune sau atomizoare;
 • Pulverizare traditionala;

Eficacitate si timp de actiune:

Solfac Combi NF provoaca un efect de knock-down instantaneu ( 87% - 5 minute; 100% -1 ora) si o mortalitate de 84% in 5 minute si 100% in 24 de ore la muste. In cazul tantarilor moratlitatea este de 100% in 2-24 ore.

Diluatie in functie de modul de aplicare:

 • Prin pulverizare 0,75% - 1.50%1 litru solutie de lucru pentru tratarea a 10m2
 • Insecte zburatoare (tantari, muste, molii, etc): 100-150 ml produs in apa in 10 l de apa
 • Insecte taratoare (gandaci, furnici, paianjeni, etc): 125-150 ml de produs in 10 l de apa

+

Solfac Trio EC 140
Caracteristici cheie si beneficii:

· Insecticid piretroid cu o eficacitate deosebita impotriva tuturor artropodelor, indiferent daca sunt insecte, centipede, milipede sau arahnide (muste, tantari, gandaci)

Substante active:

Cypermethrin - 50 g/l

Prallethrin - 10 g/l

Piperonil butoxid - 80 g/l

· Versatil in aplicare, datorita formularii EC – emulsie in dispersie apoasa

· Este biodegradabil, are o fotostabilitate mare, nu pateaza, nu lasa urme vizibile dupa aplicare si nu este inflamabil, ofera un efect de soc imediat, urmat de un knock-down consistent;

· Este fotostabil si garanteaza o activitate de anihilare si control a daunatorilor, avand, de asemenea si o activitate reziduala buna, iar

piperonil butoxid-ul imbunatateste activitatea biocida de contact, protejeaza ingredientele active impotriva degradarii enzimatice, si ajuta

piretroizii sa penetreze in corpul insectei.

· Nu este fitotoxic si da rezultate foarte bune in protectia locuintelor impotriva tantarilor si capuselor, mai ales daca este aplicat pe vegetatia din curte si pe peretii exteriori ai locuintelor

· Activitate biocida si timp de actiune: produsul actioneaza prin contact si ingestie, asigurand un efect de soc si un timp de actiune indelungat, pana la 8-10 saptamani.

Solfac® Trio EC 140 se utilizează în zonele casnice, comerciale și industriale, în interior și exterior.

În interior, pentru tratamente insecticide de remanență (mai multe săptămâni) în case, blocuri, hoteluri, restaurante, spitale, fabrici alimentare, școli și gradinițe, ferme de animale, garaje, poduri și depozite, iar în exterior, in zone publice (parcuri, aliniamente, zone verzi, direct pe vegetație) și în exteriorul clădirilor.

Solfac® Trio EC 140 poate fi aplicat rezidual, prin pulverizare, cu pompa de spate, după diluare cu apă, sau cu echipamente mecanice de mare putere (atomizoare, foggere de ceață rece, thermofoggere sau generatoare de ceață fină LV/ULV), după diluție cu apă sau un alt solvent organic.

Pentru combaterea insectelor târâtoare (gândaci), infestări cronice (puternice) în interior – grad de diluție: 1.5%-2% (200 ml in 10 litri apa) – 1L soluție de lucru la 15mp;

Pentru combaterea insectelor zburătoare (țânțari, inclusiv țânțarul-tigru), infestări în exterior – grad de diluție: 0.2%- 0.4% – 150L soluție de lucru la 10.000mp (1ha) sau în funcție de echipamentul folosit, cu respectarea expresă a gradului de diluție;

Pentru pulverizare traditionala la tantari: 100 - 150 ml in 10 litri apa

Pentru pulverizare termica:

– 1 litru de produs in 69 litri de motorina sau kerosen - 1 litru de amestec (solutie de lucru) la 10.000 m2

Pentru pulverizare la rece si ULV:

– 1 litri de produs in 20 litri solvent (ulei vegetal, ulei mineral, apa) - pentru infestari grave - 0.5 - 5 litri de amestec (solutie de lucru, echivalent a 3-6 g total) la 10.000 m2

Pentru pulverizare cu pompa de joasa presiune (atomizoare):

Pentru pulverizare traditionala la tantari si alte insecte zburatoare: 100 - 150 ml in 10 litri apa pentru 200 - 300 mp.

Remanența tratamentului va depinde foarte mult de locul unde este aplicat produsul (în interior sau în exterior, expuse la acțiunea directă a soarelui sau nu) și de temperaturile mediului ambient (temperaturile înalte pot reduce durata tratamentului).

Pentru combaterea insectelor târâtoare în zonele fără curățare umedă:

• Pulverizați prin aplicare punctuală pe crăpăturile și zonele greu accesibile unde se pot adăposti insectele. Acordați atenție specială ușilor, geamurilor, crăpăturilor și zonelor greu accesibile, precum și altor puncte de intrare utilizate, de obicei, de insecte, precum și zonelor din spatele sau de sub echipamentele tehnice, echipamentele de bucătărie sau țevi.

• În caz de infestare, stropiți pe crăpăturile și zonele greu accesibile din suprafețele adiacente ale pereților și podelelor.

Stropiți covoarele infestate și acordați atenție în special marginilor mochetelor.

• Utilizați în zonele ocupate continuu ca tratament pentru crăpături și zone greu accesibile.

· Actioneaza instantaneu, in momentul aplicarii, producand o mortalitate de 95-100% pe o perioada de peste 91 zile.

· Dupa aplicare , nu se acceseaza spatiul tratat timp de 24-48 ore, interval necesar pentru generarea efectului biocid al produsului insecticid. Spatiul tratat trebuie aerisit 1-2 ore, dupa prima accesare. Daca este necesar, o eventuala reaplicare se poate face dupa 3-7 zile de la prima aplicare.

Unde se foloseste:

· Spatii individuale de locuit (apartamente, vile, case de vacanta, etc.) – in interior si exterior

· In fermele de animale si pasari, in combinatie cu Baycidal® WP 25 si Quick Bayt®2Extra WG 10 pentru combaterea integrata si totala a daunatorilor specifici

· Spatii de depozitare, indiferent de materialele sau alimentele depozitate

· Zone urbane, parcuri, spatii rezidentiale si de agrement

Denumire Companie: ZENON GROUP STORE SRL

Adresa: Str. Doctor Iacob Felix nr. 3, sector 1, Bucuresti, Romania

Cod Postal: 011042

CUI: RO 25384195

Nr. Reg. Com: J40/4332/2009

Capital Social: 10.000 lei

Banca: GARANTI BANK Suc. COPOSU

Cont: RO57 UGBI 0000 7320 0096 0RON

Trezoreria Sectorului 3

Cont: RO07 TREZ 7035 069X XX01 1105

-----------------------------------------------------------------------------------------

Date de contact:

Adresa: Str. Doctor Iacob Felix nr. 3, sector 1, Bucuresti, Romania

Pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, va rugam sa sunati inainte cu minim 30 de minute.

Program: Luni - Vineri: 09.00 - 17.30

Telefon Mobil Comenzi: 0758782109

Whatsapp: 0758782109

Telefon Fix: 021.777.71.83

Fax: 031.817.92.89

Email: comenzi@gardenfarm.ro

Livrarea comenzilor in Bucuresti:

—> Livrare GRATUITA in maxim 24 de ore lucratoare pentru comenzile mai mari de 299 lei.

Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 299 lei se percepe o taxa de transport de 16.99 lei.

—> Livrare in aceeasi zi pentru comenzile un cost de 39.99 lei. (Daca comanda este trimisa pana in ora 14)

***Un operator o sa va contacteze pentru confirmare.

—> Ridicare de la sediul nostru - poti ridica comanda GRATUIT. Trebuie doar sa suni inainte cu un minim 30 de minute pentru a verifica daca produsul este in stoc.

Livrarea comenzilor pe teritoriul Romaniei:

—> GRATUIT in maxim 24-48 de ore lucratoare pentru comenzile mai mari de 399 lei in limita a 15 de kg.

Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 399 lei se percepe o taxa de transport de 17.99 lei

Pentru comenzile cu o greutate mai mare de 15 de kg se percepe o taxa suplimentare de 0.70 - 0.9 lei / kg.

Daca livrarea se face in afara localitatilor de acoperire ale firmei de curierat, costul de transport va fi cu suplimentat cu 20 lei TVA inclus, indiferent de nr de km suplimentari.

Daca aveti km suplimentari, un operator o sa va contacteze pentru a va prezenta costul exact de livrare.

300 ml cu repetare la 5 zile si este perfect.
Tot ce am folosit de la Bayer este eficient. K-otherine 7.5 Flow este foarte bun pentru tantari si muste dar nu, numai. Inginerul de la Garden Farm mi-a spus ca este eficient si pentru capuse sau purici, dar este foarte eficient pentru muste si tantari.Personal il recomand si produsul si echipa Garden Farm. Am primit produsul a 2-a zi si m-au raspuns la toate intrebarile.

Am dat in weekend cu el si e f bun.
Nu mai am tantari.

Nota 10 la aceasta solutie.
300 de ml in 10 litri de apa plus un plic de Ficam recomandat de baietii de la Garden Farm si am scapat de muste si tantari in cateva ore.

De acord cu voi, f f f eficient si bun,
Am scapat de muste si tantari foarte repede.

Super bun acest produs pentru muste si tantari.
Ma ajutat enorm.
Dupa ce am cumparat din comert tot felul de fiole si plicuri cu solutii, aceasta este cel mai eficient.

E f bun, il recomand!!!
Scrie un comentariu

Toate produsele de pe Garden Farm sunt disponibile si prin SEAP.

Orice produs de care ati putea avea nevoie, este disponibil si prin platforma SEAP. Trebuie doar sa discutam putin inainte, iar de restul de ocupam noi.

Cadouri GARANTAT

Orice comanda pe site-ul Garden Farm este rasplatita cu un cadou, in functie de valoarea cosului. Cadoul este alegerea fiecarui client. Alege ce iti place!

Termene de plată si politica de retur

Suntem parteneri, nu avem o simpla relatie comerciala cu clientii nostri. Intelegem specificul business-urilor voastre si incercam sa fim utili. Tocmai de aceea suntem flexibili atunci cand negociem termenele de plata. Si mai ales de aceea avem o politica foarte generoasa de retur a produselor. Pentru mai putin de 1% din totalul comenzilor venite la Garden Farm am avut solicitari de retur.

Pachete legume & pomi fructiferi

Produse similare