Categorii


seminte de gazon Barenbrug

Cele mai bune seminte de gazon din 2021

Echipa noastra cerceteaza, testeaza si recomanda in mod inteligent cele mai bune produse pentru gradina ta.

Alegerile noastre de top

Cel mai bun gazon in general (aceste seminte de gazon sunt potrivite pentru orice zona cu exceptia zonelor cu umbra peste 70%)

Seminte gazon premium Barenbrug RPR SPORT

"Datorita unei acoperiri speciale, semintele pot sa incolteasca si sa prospere pe tot parcursul anului in umbra medie sau in soare la temperaturi ridicate."

Cel mai bun pentru umbra (se aplica zonele din gradina ta, unde umbra depaseste 50%)

Seminte gazon premium Barenbrug SHADOW

Cel mai bun pentru soare (se aplica in zonele unde temperatura este ridicata si aerul este foarte uscat)

Seminte gazon premium Barenbrug Resilient Blue

Clima noastra se schimba rapid in Romania. Extremele devin noua norma. Averse, grindina abundenta, caldura sufocanta si veri foarte uscate.

Vrei certitudinea unui gazon care se reface complet dupa o perioada de stres extrem? Alege semintele de gazon de la Blue Resilient.

Barenbrug Resilient Blue este format din Poa pratensis care formeaza baza pentru o fundatie robusta de gazon rezistenta.

Cel mai bun pentru seceta (se aplica la gradinile care nu folosesc sistem de aspersoare si se uda doar manual)

Seminte gazon premium Barenbrug Watersaver

Sistemul radicular lung si rezistent este datorat in mare parte speciei Festuca arudinacea (gasita in proportie de 80%). Adancimea radacinilor ajunge pana la 60 cm. Astfel, acest gazon are o toleranta buna la seceta si necesita udari mai putine. Toleranta la calcare este foarte buna.

Cel mai bun pentru trafic intens (se aplica pentru trafic intens: copii, animale in curte s.a)

Seminte gazon premium Barenbrug RPR SPORT

sau

Seminte gazon premium Barenbrug RPR STADIUM GLS

RPR aduce forta si viteza impreuna intr-o singura specie de gazon. Acest lucru are avantajul ca toate avantajele dintr-un amestec sa se manifeste la o singura specie. Semintele germineaza rapid si pot fi utilizate intens dupa instalarea unui gazon dens.

Cel mai bun pentru o crestere rapida (incoltire in maxim 5-7 zile)

Seminte gazon premium Barenbrug RAPIDE

In aceste seminte de gazon veti gasi cele mai bune soiuri de Lolium Perenne. Selectate pentru toleranta la calcare, viteza de refacere si culoare peste iarna. Cele mai bune soiuri de Poa Pratensis sunt incluse in amestec pentru cresterea tolerantei la calcare si rezistenta la iernat. Pentru aceste caracateristici amestecul poate fi folosit pe tot teritoriul Romaniei fara nici o problema.

Cel mai bun pentru suprainsamantare (ideal pentru a suprainsamanta sau reinsamanta gazonul deja existent)

Seminte gazon premium Barenbrug MOW SAVER

Seminte Gazon Barenbrug Mow Saver sunt seminte gazon premium cu tehnologie 100% LMT (Less Mowing Technology).

Seminte Gazon Barenbrug Mow Saver se folosesc pentru suprainsamantare sau reinsamantare, infiintari de terenuri sportive s.a

Spatiile publice sau zonele verzi din apropierea drumurilor au acum nevoie de mai putina ingrijire. Zilele cu multa munca pentru intretinere s-au sfarsit: mai putina munca pentru tine si pentru masina de tuns.

Semintele de gazon pot fi folosite pentru a creste o peluza de la zero sau folosite (reinsamantare) pe gazon existent a-l face mai des si pentru acoperirea zonele goale. De asemenea, poate acoperi petele in care ciupercile, lumina slaba a soarelui, insectele sau urina animalelor de companie au facut ca iarba dvs. sa devina maro sau sa se subtieze. Indiferent daca aveti o gradina mai mica sau mai mare, este indicat sa aveti tot timpul de rezerva 2-3 kg de seminte in magazine.

Acestea fiind spuse, exista mai multe tipuri de seminte, trebuie doar sa alegi ce ti se potriveste. Unele contin amestecuri care pot creste pe tot parcursul anului, la soare sau umbra, in timp ce altele sunt mai potrivite pentru trafic sau udat mai putin. Tot ce am scris mai sus se bazeaza pe experienta noastra in a gasi cele mai bune seminte pentru cultivarea unui gazon frumos si verde.

Intrebari frecvente

Cand trebuie sa plantam gazon? In ce perioada?

Cel mai bun moment pentru plantarea semintelor de gazon depinde de tipul de seminte si de zona in care locuiesti. Cu toate acestea, deoarece majoritatea amestecurilor germineaza atunci cand temperaturile nu sunt prea calde sau reci, plantarea primavara sau toamna este de obicei ideala. Semintele se dezvolta in solul semi-cald, cu temperaturi moderate in timpul zilei si seri putin mai reci. Dar asta nu inseamna ca nu putem planta seminte de gazon si in luna iulie cand temperatura depaseste 30 grade. Trebuie doar sa fim atenti cu udatul in primele 10-14 zile.

Cum trebuie sa pregatim solul pentru insamantare?

Pentru a pregati solul pentru semintele de gazon, incepeti prin indepartarea oricaror crengi, pietre mari si buruieni de pe suprafata respectiva. Apoi, maruntiti solul cu o motosapa, cazma, sapa sa. Apoi, se aplica un ingrasamant de gazon cu eliberara controlata inainte de plantare. De preferat, este bine sa folositi un ingrasamant pentru iarba nou infiintata de la Landscaper New Grass.

Cat de des se uda dupa plantare?

Semintele de gazon trebuie udate de 2 ori pe zi sau de 3 ori pe za pana cand germineaza. Conteaza foarte mult ce fel de sol aveti si cum este pozitionat terenul fata de soare. Scopul este sa mentineti stratul superior al solului in orice moment umed. Cand semintele de gazon au o inaltime de aproximativ un centimetru, puteti trece la udare de doar de 2 ori pe zi.

Te-ai lamurit? Daca nu, suna un consultant GARDEN Farm la numarul: 0786975000

Inapoi la: Secretele gazonului!

Comment-uri

Foarte interesant articolul. Intr-adevar seminte de gazon de la Barenbrug sunt foarte bune
Postare noua

Produse recomandate